La 62 de ani, Alec Baldwin a devenit tată pentru a șaptea oară

De: Loredana Toma / 03.03.2021, 16:25
La 62 de ani, Alec Baldwin a devenit tată pentru a șaptea oară

Actorul american Alec Baldwin, în vârstă de 62 de ani, a devenit tată pentru a șaptea oară, mezina sa fiind o fetiță născută de o mamă surogat.

Hilaria Baldwin, în vârstă de 37 de ani, și soțul ei, Alec Baldwin, au hotărât ca numele celui de-al șaselea copil al lor să fie Lucia, publicând, totodată, pe Instagram, o fotografie cu fetița dormind.

“Suntem foarte îndrăgostiți de fiica noastră Lucia. La fel ca și frații și surorile tale, ești un vis devenit realitate”, a scris Hilaria sub captura foto.

O familie numeroasă, pestriță și frumoasă

Anunțul despre numele fetiței a venit la o zi după ce Hilaria a publicat pe aceeași platformă o fotografie de grup cu toți cei șase copii ai săi. Ea și Alec Baldwin s-au căsătorit în 2012 și, în decembrie 2020, l-a născut pe cel mai mic băiat al lor, Edu.

Pe lângă micuții Lucia și Edu, cei doi mai au împreună patru copii, Romeo Alejandro David, în vârstă de 2 ani și jumătate, Leonardo Ángel Charles, de 4 ani, Rafael Thomas, de 5 ani și jumătate, și Carmen, iar actorul mai are o fiică în vârstă de 25 de ani, din căsătoria cu fosta soție, actrița Kim Basinger.

“Am mai zis că nu ne mai mărim familia și nu a fost așa”

În noiembrie 2020, autoarea și antrenoarea de fitness a declarat privind mărirea familiei: “Toată lumea mă întreabă asta. Nu știu exact ce să vă spun. Am mai spus, în trecut, că ne oprim și nu a fost așa. În schimb, acum mă simt foarte obosită și toată situația aceasta cu pandemia mă înnebunește complet”.

Vestea despre cel de-al șaselea copil al cuplului a venit la o lună după ce coprezentatoarea podcast-ului “Mom Brain” și-a cerut scuze că nu a fost “mai clară” în legătură cu background-ul său cultural, atunci când a fost acuzată, la sfârșit de decembrie 2020, că își denaturează moștenirea. Ea a fost acuzată de utilizatorii rețelelor de socializare online că a declarat în mod fals că are rădăcini spaniole și că a preluat accentul specific, deși a fost născută și crescută în SUA. “Am reflectat mult la acest aspect. Am fost crescută sub influența a două culturi și simt că aparțin ambelor”, a declarat ea, potrivit People.

CITEȘTE ȘI: Ireland, fiica actorilor Alec Baldwin şi Kim Basinger, internata într-o clinică de dezintoxicare 

Surprinsă la nudişti! Cine este sexoasa vedetă? – FOTO

Foto: Profimedia Images