DE NECREZUT! Alec Baldwin a ajuns după gratii din cauza… bicicletei

De: Cătălina Matei / 14.05.2014, 10:42
DE NECREZUT! Alec Baldwin a ajuns după gratii din cauza… bicicletei
Deşi pare greu de crezut, celebrul actor american a fost arestat ieri dimineaţă, în timp ce se plimba cu bicicleta prin centrul New York-ului. Motivul? Baldwin se deplasa pe contrasens pe Fifth Avenue.

Cu legile nu te tocmeşti mai ales când vine vorba despre cele americane, iar Alec Baldwin a simţit asta din plin. În timp ce se plimba cu bicicleta pe celebrul bulevard  Fifth Avenue din Manhattan, actorul din serialul ”30 Rock” a fost oprit de poliţişti pentru că se deplasa pe contrasens.

Potrivit Daily Mail, oamenii legii au încercat să-l legitimeze, au constatat că acesta nu avea niciun act de identitate asupra lui, aşa că l-au arestat şi l-au condus la secţia de poliţie.

Extrem de revoltat, actorul a protestat pe contul său de Twitter: “Ofiţerul Moreno, număr de ecuson 23388, m-a arestat şi mi-a pus cătuşele pentru că am circulat pe contrasens pe Fifth Avenue… Între timp, în faţa casei mele, ÎNCĂ O DATĂ, fotografii în terorizau fiica şi aproape că au lovit-o cu o cameră. Poliţia nu a făcut nimic în acest caz”.