„La Casa de Papel”: Netflix confirmă un spin-off cu personajul Berlin (VIDEO)

De: Ana Obretin / 02.12.2021, 09:55

În timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare deznodământul serialului „La Casa de Papel”, Netflix a confirmat că va produce un spin-off centrat pe personajul Berlin.

Partea a doua a celui de-al cincilea sezon „La Casa de Papel” va fi difuzată vineri, pe Netflix. Alex Pina, creatorului serialului, a confirmat că acesta nu va avea o continuare. „Am transformat peste 2.000 de minute de ficțiune în jurul a două furturi. Cred că am epuizat intrigile emoționale ale unora dintre personaje. Am povestit deja multe și este un moment bun să renunț. Este un sezon plin și oare nu este întotdeauna mai bine să pleci mai devreme decât prea târziu?”, a declarat acesta.

CITEȘTE ȘI: Creatorul „La Casa de Papel”: Finalul devine mult mai emoționant. Punem toate piesele puzzle-ului împreună

Cum a devenit serialul Casa de Papel un fenomen mondial

Vești bune pentru pasionații serialului spaniol „La Casa de Papel”

Nu este totul pierdut pentru fanii universului „La Casa de Papel”, deoarece Netflix a anunțat oficial un nou serial derivat centrat pe personajul Berlin, jucat în producția originală de actorul Pedro Alonso.

„Este posibil ca acest caz să se apropie de sfârșit, dar povestea continuă… Berlin: o nouă serie, care va veni în 2023”, este mesajul de pe contul de Twitter al platformei de streaming. Cu toate acestea, pentru moment, nu au fost comunicate mai multe detalii despre intriga acestui spin off și nici nu a fost confirmat dacă Pedro Alonso va prelua din nou rolul care l-a făcut cunoscut la nivel mondial. 

Un remake „La Casa de Papel” va fi realizat în Coreea de Sud

„Berlin” nu este singurul spin-off pe care Alex Pina îl are în minte. Creatorul spaniol a dezvăluit că are idei pentru alte producții derivate din „La Casa de Papel”. „Cred că Arturito ar putea fi personajul unei comedii negre”, a spus el pentru OprahMag despre personajul interpretat de Enrique Arce. „Denver este un alt personaj cu farmecul lui”, a spus el despre cel interpretat de Jaime Lorente.

De menționat este și că serialul „La Casa de Papel” va avea un remake în Coreea de Sud, care va fi lansat în 2022.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Netflix España (@netflixes)

Park Hae-soo, cunoscut pentru rolul său Sang-woo din „The Squid Game”, va fi Berlin. Vor mai juca și Jeon Jong-seo, în rolul Tokyo, Yoo Ji-Tae, în rolul Profesorului, și Yunjin Kim, în rolul Seon Woojin.

CITEȘTE ȘI: Netflix introduce trei noi personaje în „La Casa De Papel”

Fenomenul “muzical” Casa de Papel

Netflix a făcut public topul celor mai vizionate producții ale sale

Netflix a lansat primul său magazin online de produse inspirate de serialele de pe platformă

Foto: Netflix