Lady Gaga a confirmat rolul din „Joker 2”, alături de Joaquin Phoenix

De: Ana Obretin / 05.08.2022, 08:17
Lady Gaga a confirmat rolul din

Lady Gaga și-a confirmat rolul în „Joker 2” postând un teaser muzical pe rețelele de socializare online.

Continuarea filmului „Joker” (2019), intitulată oficial „Joker: Folie à Deux”, o va avea în distribuție pe Lady Gaga alături de Joaquin Phoenix, care revine în rolul titular, ce i-a adus Oscarul pentru cel mai bun actor.

CITEȘTE ȘI: Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

„Star Wars” este filmul care a inspirat cele mai multe tatuaje în rândul fanilor

Teaserul are pe fundal piesa „Cheek to Cheek”, pe care Lady Gaga l-a interpretat alături de Tony Bennett.

Vezi teaserul mai jos:

Variety a scris în iunie că Gaga era în negocieri pentru rolul lui Harley Quinn în continuarea filmului „Joker”, care va fi un musical.

Regizorul Todd Phillips a publicat coperta scenariului pe Instagram pe 7 iunie, dezvăluind subtitrarea „Folie à Deux”. Expresia se referă la o tulburare delirantă împărtășită de două persoane, iar singurul partener real al lui Joker – altul decât Batman, oricum – a fost Harley, un personaj creat pentru prima dată pentru „Batman: The Animated Series”, la începutul anilor 1990.

Teaserul, totuși, nu confirmă în mod clar că Gaga va juca rolul lui Harley Quinn. Acesta s-a dovedit a fi un personaj de succes pentru Warner Bros. Margot Robbie a jucat rolul de trei ori, în „Suicide Squad”, din 2016, „Birds of Prey”, din 2020, și „The Suicide Squad”, din 2021, iar Kaley Cuoco și-a împrumutat vocea personajului în popularul serial animat HBO Max „Harley Quinn”, care este acum la al treilea sezon.

Filmul „Joker”, de Todd Phillips, a devenit un fenomen de box office în 2019, încasând puțin peste 1 miliard de dolari la nivel mondial. Filmul a câștigat Leul de Aur la Festivalul de la Veneția și a primit 11 nominalizări la premiile Oscar. Phoenix a câștigat Oscarul, la fel și Hildur Guðnadóttir, pentru coloana sonoră.

Warner Bros. va lansa „Joker: Folie à Deux” în cinematografe pe 4 octombrie 2024. 

CITEȘTE ȘI: 10 filme biografice cu muzicieni (Video)

Foto: Profimedia Images