Lady Gaga a lansat piesa „Hold My Hand”  de pe coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick” (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 03.05.2022, 10:03
Lady Gaga a lansat piesa „Hold My Hand”  de pe coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick” (Video)

Lady Gaga a lansat piesa „Hold My Hand” de pe coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick”, care va avea premiera mondială pe 27 mai la Festivalul de Film de la Cannes și deja pare că ar putea-o catapulta pe vedetă în cursa pentru Oscar de anul viitor.

„Hold My Hand”, este o melodie rock, cu viori și chitare, care duce cu gândul la baladele de neuitat din anii ’80. Piesa, care este redată pe genericul final, a stârnit deja discuții ca fiind cea mai bună melodie originală posibilă pentru Gaga, după proiecția filmului la CinemaCon din Las Vegas. Piesa este produsă de Gaga și BloodPop, cu ajutorul lui Benjamin Rice.

Înainte de lansare, Lady Gaga a facut un teasing cu versurile piesei: „Ține-mă de mână totul va fi bine, am auzit din ceruri că norii au fost gri”. Ea a numit cântecul „scrisoare de dragoste către lume”.

Într-o postare mai lungă pe Instagram, Gaga a spus: „Nici măcar nu mi-am dat seama de multiplele straturi pe care le întinde pe inima filmului, propriul meu psihic și natura lumii în care trăim. Am lucrat la el ani întregi, perfecționându-l, încercând să-l facem al nostru. Am vrut să îl transform într-o melodie în care împărtășim nevoia noastră profundă de a fi înțeleși și de a încerca să ne înțelegem – dorința de a fi aproape atunci când ne simțim atât de departe și capacitatea de a sărbători eroii vieții.”

Gaga i-a mulțumit și lui Tom Cruise și compozitorului Hans Zimmer. Ea a scris: „Le sunt foarte recunoscătoare lui Tom, Hans și Joe pentru această oportunitate – și a fost o experiență frumoasă să lucrez cu ei. Eu, BloodPop, Ben Rice și toți ceilalți care au lucrat la ea cu noi suntem atât de încântați să o împărtășim cu voi.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Oscar 2022: Lady Gaga, Kevin Costner și Zoe Kravitz, printre prezentatori