Oscar 2022: Lady Gaga, Kevin Costner și Zoe Kravitz, printre prezentatori

De: Nicoleta Lepădatu / 04.03.2022, 09:00
Oscar 2022: Lady Gaga, Kevin Costner și Zoe Kravitz, printre prezentatori

Lady Gaga o fi ratat o nominalizare la Oscar pentru rolul principal din „House of Gucci”, dar cântăreața și actrița va fi totuși prezentă pe scenă la Premiile Academiei din 2022.

Lady  Gaga este doar unul dintre cei câțiva prezentatori anunțați joi pentru Premiile Academiei de anul acesta.

De asemenea, urmează să urce pe scena de la Dolby Theatre și Chris Rock, Kevin Costner, Zoë Kravitz, Rosie Perez și câștigătoarea de anul trecut a trofeului pentru cea mai bună actriță în rol secundar Yuh-Jung Youn.

Premiile Oscar au adesea câștigătorii de la categoriile de actorie din anul precedent prezenți pe scenă la premiile de actorie de anul curent.

Numele altor prezentatori și talente care se alătură show-ului vor fi dezvăluite în următoarele câteva săptămâni.

S-a anunțat anterior că prezența la Oscaruri nu va necesita dovada vaccinării împotriva COVID-19 pentru artiști și prezentatori, dar nominalizații și invitații vor trebui să prezinte dovada vaccinării, precum și două teste PCR negative. Interpreții și prezentatorii vor fi însă testați pentru COVID-19, în conformitate cu protocoalele de siguranță stabilite de Departamentul de Sănătate din LA.

„The Power of the Dog” conduce în topul nominalizărilor la Oscarurile din acest an cu 12 categorii.

Regina Hall, Amy Schumer și Wanda Sykes urmează să găzduiască premiile Oscar 2022.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Oscar 2022: Kenneth Branagh devine prima persoană nominalizată la 7 categorii, devansându-i pe George Clooney și Walt Disney, care au avut câte 6