Lady Gaga: Noi imagini cu oribilul atac armat asupra îngrijitorului câinilor furați

De: Loredana Toma / 26.02.2021, 12:32
Lady Gaga: Noi imagini cu oribilul atac armat asupra îngrijitorului câinilor furați

Noi imagini de pe camere de supraveghere care arată oribilul atac armat asupra îngrijitorului câinilor lui Lady Gaga au apărut în presa americană.

În imagini, se poate vedea cum un autoturism de culoare albă oprește în fața lui Ryan Fischer, care plimba trei dintre câinii artistei pe o alee din zona unde se află locuința acesteia, din West Hollywood, Los Angeles. Un bărbat îmbrăcat în negru coboară primul din mașină, urmat de un al doilea, îl bruschează pe Fischer și se repede să ia câinii. Pe fundal se aude cum bărbatul atacat, care a fost împușcat de patru ori, se opune țipând. Mașina pornește, apoi, în trombă.

Dintre cei trei câini din rasa bulldog francez ai artistei Lady Gaga, doi au fost furați, iar unul a reușit să scape și a fost recuperat ulterior de poliție și predat unui bodyguard al artistei.

(Miss Asia, cățelul lui Lady Gaga recuperat de poliție)

Cei care au furat câinii artistei Lady Gaga nu au fost identificați

În prezent, poliția din Los Angeles  examinează imaginile de pe camerele de supraveghere de la o locuință privată pentru a-i identifica pe atacatorii care au furat câinii lui Lady Gaga și l-au împușcat pe Ryan Fischer, lăsându-l la pământ, într-o baltă de sânge.

Potrivit CNN, bărbatul a strigat după ajutor, spunând că a fost împușcat în piept, iar vecinii au reușit să-l mențină cât de cât stabil până la sosirea ambulanței, care l-a transportat de urgență la spital.

“Am auzit focuri de armă și țipete și ne-am grăbit să sunăm la Ambulanță, în timp ce un alt vecin încerca să-l ajute prin compresii toracice. Nici măcar nu mai înțelegeam dacă bărbatul mai este sau nu în viață când a fost preluat de medici”, a declarat un martor ocular.

Potrivit poliției, victima este încă în stare gravă, iar câinii nu au fost recuperați.

Gaga oferă recompensă de jumătate de milion de dolari și nu cere nicio explicație

Artista, care, miercuri, când a avut loc incidentul, se afla la Roma, la filmările pentru filmul “Gucci”, în regia lui Ridley Scott, a anunțat că oferă o recompensă de 500.000 de dolari și că nu o interesează nicio altă explicație, ci doar își vrea câinii înapoi.

CITEȘTE ȘI: Tony Bennett și Lady Gaga lansează al doilea album împreună 

Lady Gaga va cânta imnul național la ceremonia de învestire a lui Joe Biden 

Foto: Profimedia Images