Lenny Kravitz i se alătură lui Jennifer Lopez în “Shotgun Wedding”

De: Loredana Toma / 17.02.2021, 12:15
Lenny Kravitz i se alătură lui Jennifer Lopez în “Shotgun Wedding”

Lenny Kravitz, Cheech Marin, D’Arcy Carden, Selena Tan, Desmin Borges și Alex Mallari s-au alăturat echipei comediei “Shotgun Wedding”, regizată de Jason Moore, cel care a fost în spatele producției “Pitch Perfect”.

Actorii vor juca alături de Jennifer Lopez și Josh Duhamel, cel care l-a înlocuit pe  Armie Hammer, după ce numele acestuia a fost implicat într-un scandal sexual. Kravitz va interpreta rolul lui Sean, fostul iubit al personajului lui Lopez.

O nuntă compromisă

“Shotgun Wedding” spune povestea lui Darcy (Lopez) și a lui Tom (Duhamel), care-și adună familiile pentru marele eveniment, nunta lor, însă lucrurile se precipită și totul este compromis pentru că invitații sunt luați ostatici.

Moore regizează comedia “Shotgun Wedding” după scenariul semnat  Mark Hammer și Liz Meriwether, iar de producție se ocupă Todd Lieberman, David Hoberman, Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas și Benny Medina. Alex Young este producător executiv, alături de Courtney Baxter, Ryan Reynolds și George Dewey, potrivit Variety.

Muzicianul premiat cu Grammy Lenny Kravitz, considerat unul dintre cei mai mari artiști rock din istorie, nu se află la prima incursiune pe platourile de filmare. Artistul în vârstă de 56 de ani a jucat în mai multe filme și producții TV, printre care și seria „Hunger Games”.

CITEȘTE ȘI: Josh Duhamel, în locul lui Armie Hammer în filmul cu J. Lo “Shotgun Wedding” 

Armie Hammer, implicat într-un scandal sexual, renunță să mai filmeze cu Jennifer Lopez 

Foto: Profimedia Images