Lily-Rose Depp va juca în serialul „The Idol”, de la HBO, o dramă despre industria muzicală 

De: Nicoleta Lepădatu / 23.11.2021, 06:56
Lily-Rose Depp va juca în serialul „The Idol”, de la HBO, o dramă despre industria muzicală 

„The Idol”, care îi va avea în distribuție, printre alții, și pe Lily-Rose Depp, se anunță a fi noul succes al HBO. Drama care are ca subiect din industria muzicală, co-creată de Sam Levinson, Abel „The Weeknd” Tesfaye și Reza Fahim, a fost comandată de către streamer și și-a completat distribuția, care o include, printre alții și pe vedeta în ascensiune din „Red Rocket”, Suzanna Son, dar și pe Lily-Rose Depp.

Amy Seimetz, care a regizat câteva episoade din „Atlanta” și „The Girlfriend Experience”, va semna regia pentru toate cele șase episoade.

Serialul, care va fi filmat în Los Angeles și în împrejurimi, îl are în centrul acțiunii pe starul pop Tesfaye, cunoscut pentru hituri precum „Blinding Lights”, alături de Lily-Rose Depp. Acesta va fi și co-scenarist, și producător executiv.

Acțiunea este plasată pe fundalul industriei muzicale și se concentrează pe un guru motivațional și lider al unui cult modern, care dezvoltă o relație complicată cu un idol pop în ascensiune.

Suzana Son, care s-a remarcat în producția lui Sean Baker, „Red Rocket”, alături de Simon Rex, face parte din distribuție, alături de Steve Zissis („Togetherness”) și Troye Sivan („Spud”). Anne Heche, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley Lauren și Nico Hiraga vor avea apariții recurente.

Joseph Epstein („Health and Wellness”) va scrie scenariul al proiectului. Levinson, Tesfaye, Fahim, Epstein, Seimetz, Ashley Levinson, Kevin Turen, Nick Hall, Sara E. White și Aaron Gilbert de la Bron Studios vor fi producători executivi cu A24.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: La 16 ani, fiica lui Johnny Depp e imaginea Chanel