La 16 ani, fiica lui Johnny Depp e imaginea Chanel

De: Nicoleta Nicolae / 26.11.2015, 10:01

La 16 ani, fiica lui Johnny Depp e imaginea Chanel
Fiica lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis şi-a făcut furtunos intrarea pe scena modei.

 Lily-Rose Depp (16 ani) a defilat pentru prima oară pentru Channel la Paris-Salzburg Métiers d’Art Show în luna martie a acestui an. A fost numită apoi ambasadoare a casei Chanel, brand cu care mama sa, Vanessa Paradis, lucrează din 1990, iar cel mai recent a fost vedeta prezentării Mademoiselle Privé. Se pare însă că lucrurile au evoluat prea repede pentru tatăl adolescentei, care s-a arătat oarecum îngrijorat.

”Nu mă aşteptam ca ceea ce se întâmplă acum cu Lily-Rose să se întâmple atât de curând, asta e clar”, a declarat Johnny Depp pentru The Daily Mail. ”A fost selectată de Karl Lagerfeld – o coincidenţă, având în vedere că tot el a remarcat-o şi pe mama ei când avea aceeaşi vârstă. Am fost tulburat când am văzut-o aşa, cu machiaj şi tot restul, pentru că ea este o fată foarte frumoasă. Totul se întâmplă prea repede”, a adăugat actorul.

Totuşi, Depp a spus că îşi susţine fiica în încercarea ei de a-şi face o carieră în domeniile actoriei şi modei. ”Nu asta am visat şi mi-am dorit pentru fiica mea, să devină actriţă, dar se pare că asta îi place, asta este pasiunea ei şi asta va face”, a mai spus Depp.