Limp Bizkit amână turneul european din cauza unor probleme de sănătate ale lui Fred Durst

De: Ana Obretin / 19.07.2022, 14:00
Limp Bizkit amână turneul european din cauza unor probleme de sănătate ale lui Fred Durst

Trupa americană Limp Bizkit a amânat turneul european din această vară din cauza stării de sănătate a solistului Fred Durst.

Durst le-a transmis fanilor că a făcut câteva teste pentru a se asigura că este într-o condiție fizică bună înainte de turneu. „Spre surprinderea mea, doctorul a decis să-mi trimită o scrisoare prin care să-mi spună că nu ar dori să mă implic în turnee în acest moment și că trebuie să rămân aproape pentru a face mai multe analize”, a spus acesta.

CITEȘTE ȘI: Top 10 cele mai scumpe videoclipuri muzicale din istorie

10 filme biografice cu muzicieni (Video)

Cinci muzicieni faimoși care au acum joburi de oameni obișnuiți

Fred Durst a spus într-un mesaj video pentru fani că aceasta a fost „o veste foarte neașteptată și că îi pare atât de rău și așteaptă cu nerăbdare să se revanșeze”. El a adăugat că „lucrează deja la ceva pentru Marea Britanie și în toată Europa”, referindu-se la reprogramarea spectacolelor, scrie BBC.

Trupa americană de rap rock – formată din Durst, Sam Rivers, John Otto, DJ Lethal și Wes Borland – urma să cânte în țări precum Germania, Austria și Franța. Formată în 1994, Limp Bizkit a lansat albume de succes precum „Significant Other”, „Chocolate Starfish” și „Hot Dog Flavored Water”. Printre hiturile trupei se numără „Take a Look Around” și „Rollin’ (Air Raid Vehicle)”.

CITEȘTE ȘI: Eminem spune că rapul despre sănătatea mintală și dependența a fost „terapeutic”

Foto: Profimedia Images