Lisa Banes, din „Gone Girl”, a murit. Actrița avea 65 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 15.06.2021, 19:59
Lisa Banes, din „Gone Girl”, a murit. Actrița avea 65 de ani

Banes fusese în stare critică după ce ar fi fost lovită de un „scuter sau motocicletă necunoscută” pe 4 iunie, în Upper West Side din Manhattan, în New York City.

Lisa Banes, actriță de film și televiziune în al cărei palmares se află filme precum „Gone Girl” și „A Cure for Wellness”, a murit la câteva zile după ce a fost lovită de un șofer care a fugit de la locul accidentului, așa cum apare într-un raport al poliției din New York City. Avea doar 65 de ani.

Un purtător de cuvânt al NYPD a confirmat marți dimineață pentru The Hollywood Reporter că Banes a murit, dar nu a avut imediat informații despre data și locul morții ei. Associated Press a scris că Banes a murit luni la spitalul Mount Sinai Morningside, adăugând și faptul că șoferul care a fugit de la locul accidentului nu a fost identificat.

Soția lui Banes, Kathryn Kranhold, a confirmat pentru The New York Post că actrița, care se află în stare extrem de gravă, a murit. Banes primise îngrijiri la spitalul Mount Sinai Morningsid. Potrivit publicației americane, Banes mergea să se întâlnească la un restaurant cu Kranhold, atunci când a fost lovită.

Lisa Banes a avut numeroase roluri în film, televiziune și teatru, pentru câteva dintre ele fiind premiată. În 1981 a câștigat distincția World Theatre pentru interpretarea sa magistrală în rolul Alison Porter, în „Don’t Look Back in Anger” și a fost nominalizată și la premiul Drama Desk Award pentru cea mai bună actriță într-o piesă, pentru munca sa din „Isn’t It Romantic?”, în 1984.  Lisa Banes a deținut, de asemenea, roluri recurente în „Six Feet Under”, „Nashville” și „Royal Pains”. A jucat în rolul lui Bonnie în „Cocktail”, în 1988 și a interpretat-o ​​pe mama lui Amy Elliott (Rosamund Pike), în „Gone Girl”, în 2014.

CITEȘTE ȘI: „Fata dispărută” se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american

Foto: Profimedia Images