Lista finaliștilor sezonului 11 „Românii au talent” este completă

De: Ana Obretin / 22.05.2021, 10:43

Remi Martin, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman și Magitot sunt cei care au completat, vineri seară, lista finaliștilor celui de-al 11-lea sezon al emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV. Tot vineri seară, jurații și-au folosit și „wild card-ul” din acest sezon și au ales cel de-al 11-lea finalist, Narcisa Ungureanu.

Andi, Andra, Alexandra și Florin au ales și ultimii doi candidați la premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro: Maria Rădeanu și Art of Robots. Aceștia li se alătură Dariei Batschi Beleca și celor de la Duo Turkeev.

Ultima semifinală din acest sezon al emisiunii „Românii au talent” a fost lider absolut de audiență, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV. Show-ul a înregistrat 9 puncte de rating și 30,7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6 puncte de rating și 20,5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 24:45, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7,3 puncte de audiență și 30,5% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 5,7 puncte de rating și 23,6% share.

Peste 1,7 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar, în minutul de maximă audiență, de la 22.11, peste 2,4 milioane de români se uitau la emisiune.

Cei 11 finaliști sunt gata să uimească încă o dată publicul săptămâna viitoare, în marea finală, pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: Pro TV aduce în România formatul „Căsătoriți pe nevăzute”

„Pierduți în teleșcoală”, o campanie de Rareș Năstase la „Știrile PRO TV” și „România, te iubesc!”

Show-ul „Masked Singer România” revine la Pro TV cu sezonul al doilea

Foto: Pro TV