Lou Cutell, care a jucat în „Seinfeld” și „Pee-wee’s Big Adventure”, a murit la 91 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 24.11.2021, 07:12
Lou Cutell, care a jucat în „Seinfeld” și „Pee-wee’s Big Adventure”, a murit la 91 de ani

Lou Cutell, care l-a interpretat pe proctologul cunoscut sub numele de „Ass Man” într-un episod din Seinfeld din 1995 și a avut rolul lui Amazing Larry din filmul din 1985 „Pee-wee’s Big Adventure”, a murit. Actorul avea 91 de ani.

Lou Cutell a murit duminică, a scris Paul Reubens (alias Pee-wee Herman) pe Twitter. Reubens l-a numit „dulce, grijuliu, modest [și] viclean și răutăcios de amuzant” și a spus că a ajuns să-l viziteze recent. Nu există deocamdată alte detalii despre moartea actorului.

Într-unul dintre primele sale roluri, Cutell a interpretat un doctor care își propune să aducă toate femeile de pe Pământ pe Marte în „Frankenstein Meets the Space Monster” (1965), clasificat în mod obișnuit drept unul dintre cele mai proaste filme făcute vreodată.

Cu toate acestea, a apărut și în mai multe filme respectabile de-a lungul carierei sale îndelungate, inclusiv „Little Big Man” (1970), „The World’s Greatest Lover” (1977), „Foul Play” (1978), „Honey, I Shrunk the Kids” (1989) și „Wedding Crashers” (2005). ).

Lou Cutell l-a portretizat pe Leo Funkhouser în câteva episoade din serialul HBO „Curb Your Enthusiasm”, în 2004, iar în 2013-2014 a apărut ca unul dintre cei mai vechi farsori din serialul „Off Their Rockers” al lui Betty White de la NBC.

În episodul din Seinfeld din sezonul al șaselea „The Fusilli Jerry”, Cutell l-a interpretat pe Dr. Howard Cooperman, proctolog, ale cărui numere de la mașină, pe care scrie ASSMAN îi sunt date din greșeală de la Registrul Auto lui Kramer.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Obsesia pentru Pop-Tarts a lui Jerry Seinfeld se transformă într-un film Netflix