„Love, Death, and Robots” a fost reînnoit pentru sezonul 4 la Netflix

De: Nicoleta Lepădatu / 12.08.2022, 18:56
„Love, Death, and Robots” a fost reînnoit pentru sezonul 4 la Netflix

„Love, Death, and Robots” a fost reînnoit pentru sezonul 4 la Netflix.

Gigantul de streaming a făcut anunțul vineri pe Instagram. Aclamatul serial de animație a difuzat al treilea sezon de nouă episoade pe Netflix pe 20 mai 2022. Sezoanele 1 și 2 au fost difuzate în 2019, respectiv 2021.

Serialul a câștigat până în prezent 12 premii Emmy, inclusiv a primit a treia nominalizare consecutivă pentru cel mai bun program de animație scurtă, deoarece toate episoadele durează mai puțin de 22 de minute.

Serialul a câștigat la aceeași categorie atât cu primul cât și cu al doilea sezon. Alberto Mielgo a câștigat recent și premiul Emmy pentru cea mai bună realizare individuală în animație pentru episodul din sezonul 3 „Jibaro”, în care un cavaler surd și o sirenă se îndrăgostesc unul de celălalt.

Fiecare episod din „Love, Death, and Robots” spune o poveste diferită realizată în diferite stiluri de animație de echipe creative din întreaga lume. Episoadele acoperă, de asemenea, o gamă largă de genuri, inclusiv comedie, dramă, horror și multe altele.

Tim Miller, David Fincher, Jennifer Miller și Joshua Donen sunt producători executivi ai serialului, Jennifer Yuh Nelson fiind regizor supervizor.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Serialul „Heartstopper” a fost reînnoit pentru sezoanele 2 și 3 la Netflix

„And Just Like That” a fost reînnoit oficial pentru sezonul 2 la HBO Max