„Lupin”: Omar Sy anunță debutul filmărilor pentru partea a III-a

De: Ana Obretin / 19.11.2021, 09:54

Actorul francez Omar Sy a anunțat debutul filmărilor pentru cel de-al treilea sezon al serialului de succes „Lupin”. Data premierei nu a fost încă anunțată.

Assane Diop își pregătește astfel întoarcerea în serialul francez produs de Netflix. Actorul francez a publicat pe platforma de socializare online Twitter un selfie făcut în inima capitalei Franței. „Aici este (întotdeauna) Parisul!”, a scris el în legenda fotografiei, adăugând: „Lupin, partea 3, filmare în curs”.

CITEȘTE ȘI: Omar Sy, despre filmările pentru hitul Netflix “Lupin” sub restricții

Netflix va cheltui peste 17 miliarde de dolari pe conținuturi în 2021; „Lupin”, cel mai popular titlu

Filiera franceză – “Lupin” și noul val al producțiilor în streaming din Hexagon

Se știu puține lucruri despre această a treia parte a serialului „Lupin”

Într-un interviu pentru Entertainment Weekly, publicat în iulie, Omar Sy a dezvăluit câteva indicii referitoare la dezvoltarea intrigii: „Când citești romanele, Lupin are o mulțime de complici. Dar, în serie, el are doar unul, pe Benjamin. Are nevoie de mai multe arme, așa că va trebui să angajeze câteva, așa cum face în sezonul 2 cu Philippe Courbet. A fost interesant să se facă asta. Cred că ar fi interesant într-o zi să ai o distribuție mare, cu mulți oameni. Când ești creier, nu poți face totul de unul singur. Este și unul dintre talentele lui, de a aduce oameni împreună (…) Avem o mulțime de idei și suntem în mijlocul scrierii scenariului”.

Dezvăluit pe 8 ianuarie, cu o primă rundă de episoade, serialul „Lupin” s-a impus ca un fenomen internațional. Producția, în care starul filmului „Untouchables” joacă rolul unui bărbat care este inspirat de Arsène Lupin pentru a-și răzbuna tatăl, s-a situat pe primul loc pe Netflix în Franța. Serialul a ocupat, totodată, primul loc în clasamentul celui mai vizionat conținut al platformei în Statele Unite – o premieră pentru o serie franceză – și multe alte țări. Primul sezon a fost vizionat de 76 de milioane de conturi din întreaga lume.

CITEȘTE ȘI: Netflix a făcut public topul celor mai vizionate producții ale sale

Netflix a lansat primul său magazin online de produse inspirate de serialele de pe platformă

Foto: Profimedia Images