Mandat de arestare, emis pe numele rockerului Marilyn Manson

De: Loredana Toma / 26.05.2021, 15:36
Mandat de arestare, emis pe numele rockerului Marilyn Manson

Un mandat de arestare a fost emis pe numele starului rock Marilyn Manson, în vârstă de 52 de ani, după ce i-au fost aduse mai multe acuzații de agresiune.

Poliția din statul american New Hampshire, unde a fost emis mandatul, precizează că “acuzațiile nu sunt de natură sexuală”, scrie BBC. Mai precis, Manson a fost acuzat de două fapte de agresiune, una dintre ele datând din 2019, în timpul unui concert care a avut loc în localitatea Gilford. Potrivit unei declarații a poliției, artistul a fost înștiințat de mai mult timp despre faptul că acest mandat urmează să fie emis, însă nu s-a luat nicio decizie în această privință.

Potrivit autorităților, fiecare dintre cele două acuzaţii poate aduce o condamnare la închisoare de până la un an şi o amendă de maximum 2.000 de dolari.

Acuzațiile vin una câte una pentru Marylin Manson

Artistul mai este subiectul unor acuzații de abuzuri sexuale. La începutul lunii, o fostă asistentă, Ashley Walters, l-a dat în judecată pentru agresiune sexuală. În plus, aceasta a declarat că “artistul a fost un șef groaznic și violent, care le-a spus prietenilor săi că o pot pipăi și săruta, forțând-o să lucreze chiar și 48 de ore fără pauză”.

Reprezentanții artistului au negat cu vehemență aceste acuzații.

Printre altele, Manson a fost acuzat și de actrița Evan Rachel Wood că “a agresat-o fizic și sexual într-un mod îngrozitor”, pe toată durata relației de trei ani pe care au avut-o. Marilyn Manson a negat vehement și aceste acuzații, spunând că “nu sunt decât o distorsionare gravă a realității”.

De asemenea, Manson a fost dat în judecată de actriţa Esmé Bianco („Game of Thrones”), care l-a acuzat de agresiune sexuală.

În urma primelor zvonuri legate de aceste acuzații, casa de discuri  Loma Vista Recordings a renunțat la colaborarea cu artistul.

CITEȘTE ȘI: Evan Rachel Wood îl acuză pe Marilyn Manson de abuzuri psihice și sexuale  

Marilyn Manson: Declarațiile lui Evan Rachel Wood, o denaturare oribilă a realității

Foto: Profimedia Images