Mariah Carey, dată în judecată și de fratele ei, pentru provocarea de suferință emoțională

De: Loredana Toma / 04.03.2021, 13:26
Mariah Carey, dată în judecată și de fratele ei, pentru provocarea de suferință emoțională

Mariah Carey a fost dată în judecată de Morgan Carey, fratele său mai mare, pentru provocarea de suferință emoțională și defăimare, după ce starul american și-a lansat volumului de memorii “The Meaning of Mariah Carey.”

Morgan spune că nu urmărește obținerea unei anumite sume drept daune, ci că lasă legea să-și urmeze cursul, potrivit Variety.

În schimb, Alison Carey, sora celor doi, care a dat-o și ea în judecată pe Mariah din aceleași motive, cere despăgubiri în valoare de 1,25 de milioane de dolari.

“Este un proces împotriva trădării și a durerii provocate intenționat”

Conform documentelor depuse în instanță pe 3 martie, la New York, Morgan susține că “în carte există pasaje false și defăimătoare” și precizează că “această acțiune este inițiată mai mult din cauza faptului că se simte rănit și dezamăgit de trădarea și minciunile răutăcioase și nu din furie”. Totodată, acesta menționează că nu este sub nicio formă invidios pe succesul enorm al surorii sale, pentru că și el s-a bucurat de propriul său succes, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, și “mereu i-a dorit binele”.

Pe lista acuzaților se mai află coautoarea cărții, Michaela Angela Davis, Macmillan Publishing Group și Andy Cohen.

O carte cu dezvăluiri șocante

Cartea de memorii semnată de Mariah Carey a apărut în septembrie 2020 și a făcut mare vâlvă cu dezvăluiri inedite, precum aceea că artista ar fi înregistrat un album grunge în 1995. Cartea conține și detalii despre căsătoria cu Tommy Mottola și comportamentul lui de control strict asupra artistei și descrie, printre altele, cum producătorul muzical a trimis un grup de oameni înarmați s-o atunci când ea a mers cu rapperul Da Brat la un restaurant pentru o gustare rapidă.

Morgan susține că multe dintre pasajele din carte sunt false și că răul făcut de artistă este intenționat, iar el a suferit o angoasă mintală puternică, ură și anxietate cu privire la viitorul său și capacitatea de a-și păstra familia. Morgan a mai menționat că și “reputația i-a fost afectată în cercul de prieteni și parteneri de afaceri, veniturile i s-au diminuat și și-a pierdut bucuria de zi cu zi”.

În carte, artista îl compară pe fratele său cu lupul cel rău, o persoană cu tulburări mintale, de la care nu știi niciodată la ce să te aștepți, iar în interviuri îl numește “fost frate”.

CITEȘTE ȘI: Sora cântăreţei Mariah Carey, arestată pentru prostituţie. Vezi cum arată! 

Mariah Carey, fără secrete! Îşi invită fanii în culisele vieţii ei personale 

Foto: Profimedia Images