Marnie Schulenburg, cunoscută pentru rolurile din „As the World Turns” și „One Life to Live”, a murit. Actrița avea 37 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 19.05.2022, 07:29
Marnie Schulenburg, cunoscută pentru rolurile din „As the World Turns” și „One Life to Live”, a murit. Actrița avea 37 de ani

Marnie Schulenburg, care a interpretat-o pe Alison Stewart în „As the World Turns” de la CBS și pe Jo Sullivan în reboot-ul „One Life to Live”, a murit după o luptă cu cancerul de sân metastatic în stadiul 4. Actrița avea 37 de ani.

Schulenburg a murit marți în Bloomfield, New Jersey, a declarat reprezentantul ei Kyle Luker de la Industry Entertainment pentru publicația The Hollywood Reporter.

Printre supraviețuitori se numără soțul ei, actorul din „Succession” și „Sorry for Your Loss”, Zack Robidas – s-au căsătorit în septembrie 2013 – și fiica lor, Coda, în vârstă de 2 ani. Actrița a fost diagnosticată cu cancer la cinci luni după nașterea fiicei sale în decembrie 2019.

Schulenburg și-a făcut debutul în seriale ca Stewart în „The Young and the Restless” de la CBS în 2007, după ce personajul a fost reintrodus în producția online „Digital Daytime: L.A. Diaries”, în care a jucat și Adrienne Frantz (Amber Moore în „Y&R”).

Fiica unui trombonist, Schulenburg s-a născut pe 21 mai 1984, în Cape Cod, Massachusetts. Ea a urmat Liceul Barnstable din Massachusetts și Universitatea DeSales din Center Valley, Pennsylvania, absolvind cu o diplomă în teatru în 2006.

Odinioară gimnastă, ea a apărut în piese pentru Festivalul Shakespeare din Pennsylvania și pentru Dramatists Guild of America din New York City înainte de a ajunge pe ecrane.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kang Soo-youn, prima actriţă din Coreea de Sud care a obţinut premiul pentru interpretare la Veneția, a murit la 55 de ani

William Hurt, câștigător al Oscarului pentru „Kiss of the Spider Woman”, a murit. Actorul avea 71 de ani