Massif Winter 2022 – 8 zile de experiențe și entertainment în Poiana Brașov, în martie

De: Ana Obretin / 20.12.2021, 15:17
Massif Winter 2022 - 8 zile de experiențe și entertainment în Poiana Brașov, în martie

Massif Winter, un nou concept de divertisment gândit de fondatorii Untold și Neversea, special creat pentru stațiunea Poiana Brașov, va avea loc în perioada 6 – 13 martie. Evenimentul are ca scop să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinație montană pentru tineri din Europa.

Proiectul va fi finanțat integral din fonduri private de organizatorii Untold și Neversea. Bugetul ediției din 2022 pentru Massif Winter este de peste 2,4 milioane de euro.

Astfel, timp de o săptămână, Poiana Brașov va fi destinația iubitorilor de trăiri inedite, cu muzică electronică și live acts, petreceri exclusiviste, experiențe culinare deosebite și activități pentru iubitorii sporturilor de iarnă, alături de artiști români și internaționali, potrivit unui comunicat remis Apropo de organizatori.

Evenimentul va avea loc pe platoul Pârtia Bradul din Poiana Brașov și în alte 6 locuri din stațiune. MASSIF WINTER înseamnă două scene de mari dimensiuni într-un perimetru de eveniment bine delimitat, cu instalații și amenajări de zăpadă și gheață, ambele scene fiind poziționate pe platoul de la Pârtia Bradul. O altă scenă va fi amenajată în Poiana Ruia, iar în 5 apres-skiuri din stațiune pasionații sporturilor de iarnă și ai muzicii pot să petreacă și să trăiască cea mai tare experiență de la munte din Europa Centrală și de Est, promit organizatorii.

Activitățile din toate zonele MASSIF WINTER și întreg calendarul cu experiențe, dar și artiștii vor fi comunicate la începutul anului viitor.

,,Massif Winter este doar primul din evenimentele pe care le vom organiza aici, în Poiana Brașov, toate făcând parte dintr-un concept unitar prin care ne propunem să transformăm stațiunea în cea mai atractivă stațiune montană din Europa, pentru tineri! Îi așteptăm atât pe cei care iubesc sporturile de iarnă, cât și pe cei care caută o vacanță la munte infuzată cu distracție masivă”, spune Edy Chereji, UNTOLD Universe.

Pachete de vacanță Massif Winter sunt disponibile de miercuri

Pentru o experiență completă, începând din 22 decembrie, pachetele de vacanță, ce includ accesul la eveniment și cazare în Poiana Brașov, pot fi achiziționate de la unitățile hoteliere partenere din stațiune.  Mai multe detalii pot fi găsite pe www.bemassif.com. Biletele individuale, care vor permite doar accesul la MASSIF Winter, fără cazare, se vor putea achiziționa din luna ianuarie.

Massif Winter face parte dintr-un concept de entertainment care se va mula pe specificul turismului montan, dar și pe strategia de dezvoltare turistică a regiunii și va cuprinde mai multe tipuri de experiențe. Va mai exista și un festival de vară, precum și alte concepte de petrecere a timpului liber cu caracter semipermanent. Acest proiect are ca obiectiv transformarea stațiunii Poiana Brașov în una dintre cele mai atractive din Europa.

Prin acest proiect, universul Untold se extinde cu un nou concept original, care va atrage anual sute de mii de turiști, atât în Poiana Brașov, cât și în regiune, spun organizatorii. Reprezentanții Untold și-au îndreptat atenția spre stațiunea montană cu cel mai curat aer din Europa – Poiana Brașov. În plus, proiectul își propune să devină și un nou pol de interes pentru cetățenii Brașovului, să ajute la dezvoltarea resurselor locale și să aibă un impact economic regional.

CITEȘTE ȘI: Festivalul Untold 2022 va avea loc în perioada 4-7 august

Neversea 2022: Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas, printre primii artiști anunțați

Foto: Untold