Megan Boone (Liz Keene) părăsește „Blacklist” după opt sezoane

De: Nicoleta Lepădatu / 16.06.2021, 13:00
Megan Boone (Liz Keene) părăsește „Blacklist” după opt sezoane

Șoc în rândul fanilor „Blacklist”: actrița care joacă rolul pricipal, Megan Boone, alias Liz Keen, va părăsi serialul la sfârșitul sezonului 8. Serialul avea și sezonul 9.

Cu opt sezoane deja difuzate, „Blacklist”, care are va avea și un spinn-of numit „Blacklist: Redemption”, va continua cu sezonul 9. Dar o schimbare importantă urmează să aibă loc. Actrița Megan Boone, care joacă rolul agentului Liz Keen, adevărata eroină a acestui serial, nu va mai apărea din sezonul următor, conform publicației Deadline. Ea va mai putea fi văzută ca personaj recurent doar la finalul sezonului 8. Decizia a fost luată pe baza unui acord dintre actriță și producători cu mult îninte de acest moment.

Ce se întâmplă în sezonul 8 din „Blacklist”

În sezonul 8 Liz Keen își desăvârșește transformarea din tânără agentă FBI în criminal cu acte în regulă, iar în episodul 4 aflăm că ea a devenit numărul 1 pe celebra listă neagră, de pe care prinsese cei mai periculoși infractori din lume, împreună cu echipa specială a agenției. După ce Raymond „Red” Reddington (James Spader)  i-a ucis mama, devine și el o țintă. Relația lor tumultuoasă își va dezvălui concluziile în ultimele 2 episoade din sezonul 8.

Într-un interviu pentru TVInsider, creatorul „Blacklist” Jon Bokenkamp a spus despre ultimele episoade din sezonul 8: „O să mergem înapoi la începutul serialului și vom dezvălui răspunsurile la întrebările strânse timp de opt ani”. Și, în mod special, vom înțelege, în sfârșit, care este motivul pentru care a ajuns Reddington în viața lui Liz.  În sezonul 8 Megan Boone nu a apărut în opt episoade, ceea ce a ridicat numeroase întrebări legate de prezența ei în serial.

Megan Boone a sărbătorit finalul sezonului 8 din „Blacklist” alături de câțiva dintre colegii de platou și a postat pe Instagram poze cu Diego Klattenhoff (Donald Ressler), Harry Lennix (Harold Cooper) și Amir Arison (Aram Mojtabai).  Și totuși, actrița nu a dezvaluit adevăratul motiv pentru care pleacă din serial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Boone (@msmeganboone)


CITEȘTE ȘI: James Spader: “Dacă eşti băiat rău, lumea te va ţine minte cu siguranţă”

NETFLIX: coduri și setări secrete

Netflix a anunțat lista filmelor originale pentru 2021. Cele mai mari staruri își dau întâlnire pe platformă

Foto: outnow.ch