Michael Caine spune că nu se retrage după rolul din cel mai recent film al său, ”Best Sellers”

De: Nicoleta Lepădatu / 18.10.2021, 13:03
Michael Caine spune că nu se retrage după rolul din cel mai recent film al său, ”Best Sellers”

Michael Caine, actorul englez câștigător de Oscar, a clarificat că nu intenționează să renunțe la actorie în urma comentariilor făcute vineri la emisiunea ”Kermode și Mayo” de la Radio BBC.

Michael Caine nu își va încheia cariera în actorie, așa cum părea din discuția de la o cunoscută emisiune de radio, unde fusese invitat pentru a vorbi despre cel mai recent film în care a jucat.

Câștigătorul de două ori al Oscarului nu își va încheia cariera în actorie după rolul său din ”Best Sellers”, a confirmat pentru publicația ”The Hollywood Reporter”. „În ceea ce privește pensionarea, am petrecut peste 50 de ani punându-mi ceasul să sune la 6 dimineața pentru a mă trezi și a face filme și nu am de gând să renunț la acest obicei!” a spus actorul în comunicatul de presă.

Vineri, Michael Caine a fost invitat în emisiunea Kermode și Mayo de la BBC Radio și a făcut o declarație care părea să sugereze că filmul ar putea fi ultima sa producție înainte de încheierea carierei artistice.

Michael Caine joacă rolul unui autor retras care se luptă cu alcoolismul în comedia Linei Roessler, care a fost lansată în septembrie și în distribuția căreia se mai află Aubrey Plaza, Cary Elwes, Scott Speedman și Veronica Ferres.

Michael Caine a mai spus în timpul interviului că nu a avut nicio ofertă de film în ultimii doi ani pe care vrea să o accepte. „De asemenea, eu am 88 de ani, nu există pre multe scenarii care să aibă în rolul principal un actor de 88 de ani.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Michael Caine a primit Globul de Cristal pentru întreaga activitate, la Festivalului Internaţional de Film de la Karlovy Vary