Michael Keaton spune că încă i se potrivește costumul de Batman deși au trecut peste 30 de ani de când a fost făcut

De: Nicoleta Lepădatu / 07.10.2021, 14:03
Michael Keaton spune că încă i se potrivește costumul de Batman deși au trecut peste 30 de ani de când a fost făcut

Michael Keaton a fost invitat marți la emisiunea ”The Late Show” pentru a discuta în principal despre noul său rol din seria limitată de la Hulu ”Dopesick”, dar gazda Stephen Colbert nu s-a putut abține și l-a întrebat pe actorul nominalizat la Oscar despre reluarea celui mai iconic rol al său.

Michael Keaton a spus că jobul său ca Bruce Wayne/Batman în viitorul film ”Flash” s-a încheiat și a adăugat că încă i se potrivește costumul lui Batman după mai bine de 30 de ani, atunci când Colbert a întrebat în glumă dacă a trebuit „lărgit”.

„Zvelt ca întotdeauna”, a spus Keaton despre fizicul său. „Aceleași dimensiuni. Aceeași potrivire.” Afirmând că a fost „grozav” să joace rolul lui Batman încă o dată, actorul a glumit: „Nu știu câți sunt, cam 77 de batmani. Cred că ar trebui să-și înființeze propriul sindicat”.

Michael Keaton a interpretat pentru prima dată personajul Batman în 1989 și a reluat rolul în ”Batman Returns”, în 1992. Atât el, cât și regizorul Tim Burton au părăsit franciza după cele două filme.

În viitorul film DC, ”Flash” (interpretat de Ezra Miller) călătorește în timp și, făcând acest lucru, modifică ordinea firească. Ben Affleck va apărea și ca versiunea sa a lui Batman.

Michael Keaton a glumit într-un interviu anterior cu Jimmy Kimmel că ar purta costumul de Batman din când în când prin casă. „Dacă mă simt nesigur, mă strecor în costum. Mă face să mă simt mult mai bine , i-a spus el lui Kimmel. „Mă voi plimba puțin prin cartier. Apropo, când lucrurile devin un pic agitate, eu doar am îmbrăcat costumul și, băiete, totul se rezolvă imediat ”.

Filmul ”Flash” va fi lansat în cinematografe pe 4 noiembrie 2022.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Michael Keaton revine în rolul lui Batman, într-un univers paralel