Mihaela Rădulescu și INNA intră în rolul de detectivi la „Masked Singer România”

De: Ana Obretin / 02.07.2021, 16:18

Mihaela Rădulescu și INNA se alătură, în rol de detectivi, celui de-al doilea sezon al show-ului „Masked Singer România” care va fi difuzat la Pro TV. În emisiune, mai multe vedete își vor ascunde identitatea îmbrăcând costume spectaculoase, iar patru detectivi agili vor pune cap la cap indiciile pentru a descoperi cine sunt acestea.

Ceilalți doi detectivi anunțați anterior sunt Alex Bogdan și Horia Brenciu. Cei patru vor analiza în detaliu fiecare prestație a măștilor, fiecare indiciu, dar și fiecare element din costum, pentru a afla cine este cel/cea care se ascunde, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Om de televiziune cu o bogată experiență, Mihaela Rădulescu intră în show-ul „Masked Singer România” cu gândul să demaște cât mai multe personaje: ”Am intrat în acest proiect cu maxim de chef și un soi de siguranță masivă în capacitățile mele de a detecta vedetele… de sub măști. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viața mea tone de fișe biografice despre mii de invitați, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toți de liga întâi. Și, pe măsură ce înaintăm cu filmările, crește entuziasmul, pentru că e un show grozav și scade masiv siguranța că știu cine-i sub mască. Sunt atât de grozave măștile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic”.

„Ador proiectul, abia aștept să vedeți și voi cât de sus se duce acest sezon, la toate capitolele!”, a spus Mihaela Rădulescu.

Dacă, anul trecut, a reușit să descopere multe dintre vedetele ascunse sub mască și a fost încoronată ”regina detectiv”, anul acesta INNA și-a propus să încurce în continuare socotelile celor care se ascund și să deconspire cât mai multe celebrități: ”Sunt entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de Masked Singer, este un proiect TV extraordinar în care mă distrez alături de colegii mei, descoperim personaje și povești savuroase, măști spectaculoase. Dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare, așa că fiți cu ochii pe noi!”.

Show-ul „Masked Singer România” va fi difuzat în curând la Pro TV.

CITEȘTE ȘI: Pro TV aduce în România formatul „Căsătoriți pe nevăzute”

Pavel Bartoș prezintă cel de-al doilea sezon al show-ului „Masked Singer România”

Foto: Pro TV