Miniseria documentar „Allen v. Farrow”, în premieră pe HBO GO

De: Ana Obretin / 18.02.2021, 15:45
Miniseria documentar

Miniseria documentar „Allen v. Farrow”, care dezvăluie povestea unuia dintre cele mai cunoscute scandaluri de la Hollywood, acuzațiile de abuz sexual la adresa regizorului Woody Allen, va avea premiera pe 22 februarie pe HBO Go.

Creată de documentariștii Kirby Dick, Amy Ziering și Amy Herdy, miniseria „Allen v. Farrow”, în patru părți, care vor fi difuzate săptămânal, dezvăluie povestea acuzațiilor de abuz sexual la adresa lui Woody Allen, care o implică pe Dylan, fiica lui – care la momentul presupuselor fapte avea 7 ani -, și pe actrița Mia Farrow. Documentarul mai urmărește procesul legat de custodia copiilor și relația lui Woody Allen cu fiica lui Farrow Soon-Yi, dar și urmările controversate ale acestor evenimente în anii de după.

Cândva admirați pentru parteneriatul lor de pe ecrane și din plan personal, viețile lui Farrow și Allen au fost fracturate irevocabil, iar familia lor extinsă a fost ruptă în două odată cu dezvăluirea publică a acuzațiilor de abuz sexual și cu disputele dure care au urmat potrivit unui comunicat remis Apropo de HBO.

Filmul „Allen v. Farrow” este realizat de HBO Documentary Films, în asociere cu Impact Partners și Chicago Media Project, fiind o producție Jane Doe Films Production. Miniseria este regizată de Kirby Dick și Amy Ziering, produsă de Amy Herdy și Jamie Rogers, iar producătorii executivi sunt Kirby Dick, Amy Ziering, Dan Cogan, Tara Lynda Guber, Regina K. Scully, Maiken Baird, Ian Darling, Steve Cohen & Paula Froehle, The Lozen Foundation, Debbie L. McLeod, Jenny Raskin, Geralyn White Dreyfous.

CITEȘTE ȘI: HBO Max se va extinde în vara acestui an  

„The Undoing”, cel mai urmărit serial pe HBO în 2020 

Foto: HBO