„The Undoing”, cel mai urmărit serial pe HBO în 2020

De: Ana Obretin / 18.02.2021, 08:42

„The Undoing”, cu Nicole Kidman și Hugh Grant în rolurile principale, a fost cea mai vizionată serie a platformei HBO în 2020. Miniseria a înregistrat 12,3 milioane de telespectatori, 48%, din mediul digital, depășind publicul pentru ambele sezoane ale serialului „Big Little Lies”.

Thrillerul psihologic scris și produs de David E. Kelley, în regia lui Susanne Bier, cu Donald Sutherland, Lily Rabe și Noma Dumezweni, a fost un succes încă de la debutul său, pe 25 octombrie, până la finalul din noiembrie 2020.

Potrivit HBO, finalul miniseriei de șase episoade a atras 3 milioane de spectatori pe toate platformele, o creștere de 43% față de penultimul episod și mai mult decât dublă față de premieră, scrie Variety.

„The Undoing” a fost prima serie din istoria rețelei premium a cărei audiență a crescut săptămânal pe parcursul derulării celor șase episoade.

Din distribuție au mai făcut parte Noah Jupe, Matilda De Angelis, Édgar Ramírez și Ismael Cruz Córdova.

Nicole Kidman nu numai că a jucat și în „The Undoing”, și în „Big Little Lies”, ci a fost și producător executiv al ambelor serii, prin compania ei Blossom Films, înființată împreună cu Per Saari în 2010. 

CITEȘTE ȘI: Nicole Kidman și Javier Bardem, gata să-i aducă pe marile ecrane pe Lucille Ball și Desi Arnaz  

„Minari”, „The Crown”, „Ma Rainey’s Black Bottom”, cele mai multe nominalizări la SAG Awards 2021  

„Nomadland”, „Borat”, “The Queen’s Gambit”, „The Crown”, printre nominalizările la Globurile de Aur  

„Moarte lui 2020”: Trailerul satirei dedicate de creatorii „Black Mirror” acestui an 

Foto: Profimedia Images