HBO Max se va extinde în vara acestui an

De: Ana Obretin / 12.02.2021, 11:43
HBO Max se va extinde în vara acestui an

Serviciul de streaming HBO Max, deținut de WarnerMedia, se va extinde la sfârșitul lunii iunie, cu 39 de teritorii din America Latină și Caraibe.

Platforma de streaming lansată în SUA în mai 2020 face astfel prima incursiune pe piețele internaționale, cu producții marca HBO, DC și Warner Bros.

„Prin combinarea producțiilor HBO cu cele mai bune serii și filme din catalogul WarnerMedia, precum și cu conținut produs local de la maeștrii povestitori din America Latină, HBO Max va oferi fanilor din regiune o experiență de divertisment de neuitat”, a declarat Johannes Larcher, șeful HBO Max International, într-un comunicat citat de The Hollywood Reporter.

La lansare, abonații HBO GO vor avea acces instant la HBO Max, printr-o nouă aplicație, iar serviciul HBO GO din America Latină și Caraibe va fi eliminat treptat.

În decembrie 2020, WarnerMedia anunșa că HBO Max se va extinde în America Latină și Europa în a doua jumătate a anului 2021. Joi, compania a informat că serviciile sale de streaming marca HBO din Europa „sunt programate să fie actualizate la HBO Max mai târziu în acest an”.

În ultima perioadă, WarnerMedia, care deține francize de top, precum filmele DC Comics, „Game of Thrones” și „Harry Potter”, a pus un accent din ce în ce mai mare pe HBO Max, pe piața dură a serviciilor de streaming de la Hollywood. 

CITEȘTE ȘI: Un serial „Harry Potter” este în pregătire la HBO Max  

Salma Hayek produce un serial despre sânii vorbitori ai unei femei, pentru HBO Max

Christina Sulebakk, director general HBO Europe, va conduce operațiunile HBO Max pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa

HBO Max confirmă o nouă miniserie “Sex and the City”

Foto: Profimedia Images