Modelul de automobil Tesla preferat de celebritățile de la Hollywood în 2020

De: Adrian Popa / 15.01.2021, 10:09
Modelul de automobil Tesla preferat de celebritățile de la Hollywood în 2020

Celebritățile de la Hollyood au suficienți bani pentru a-și permite orice mașină, dar un număr mare de actori cunoscuți preferă modele Tesla. Asta deoarece multe vedete, printre care Leonardo DiCaprio și Mark Ruffalo, susțin energic cauzele de mediu.

Cel mai popular vehicul în capitala mondială a filmului a fost, anul trecut, Tesla Model S, potrivit datelor publicate de compania de asigurări Money Beach și de publicația Celebrity Cars Blog.

Citește și: Momentul când Elon Musk a primit primul lui supercar, în 1999. Plus: Cine era logodnica miliardarului pe atunci

Nu e de mirare că cei bogați și celebri preferă automobilul produs de Tesla. Model S Performance este mașina electrică cu cea mai mare autonomie, iar performanțele vehiculului, atunci când funcționează fără probleme, sunt incredibile.

Printre cei care dețin vehiculul se numără Leonardo DiCaprio, Ben Affleck, Jennifer Garner, Will Smith, Cameron Diaz, Morgan Freeman sau Amber Heard (a primit un Model S cadou de la fostul iubit Elon Musk).

Supremația Model S este pusă în peircol, în lumea celebrităților, de bolidul electric Porsche Taycan. Acesta este deținut, pe lângă Bill Gates și Lew Hilsenteger, de către Will Smith, Michelle Hunziker și Jay Leno.

Porsche Taycan Turbo S (Foto: captură de ecran)

Din top zece mașini preferate de actorii și actrițele de la Hollywood în 2020 mai fac parte modele de la Bentley, Mercedes-Benz și Rolls Royce.

Tesla Model S conduce în top 10 modele de automobile cumpărate de actorii de la Hollywood în 2020:

1. Tesla Model S

2. Bentley Continental GT

3. Mercedes-Benz G55 (G-Wagon)

4. Rolls-Royce Phantom

5. Land Rover Range Rover Sport

6. Mercedes-Benz S-Class

7. Cadillac Escalade

8. Land Rover Range Rover Evoque

9. Porsche Panamera

10. Audi R8

Sursa: Go4it

Foto: Profimedia Images

Tags: