Monica Bellucci sau Catherine Zeta – Jones?

Apropo.ro / 13.06.2008, 11:49
Frumoase, celebre, cu cariere de succes, vieti personale implinite, Monica si Catherine au gasit cheia succesului: munca, talent si noroc.

Frumoase, celebre, cu cariere de succes, vieti personale implinite, Monica si Catherine au gasit cheia succesului: munca, talent si noroc.

Monica Anna Maria Bellucci s-a nascut pe 30 septembrie…(o doamna nu-si spune varsta) in Umbria, Italia. Doar o privire si ii simti fragilitatea, simti cum iti trezeste pasiunea, dorinta.

Monica Bellucci si-a inceput cariera ca si manechin. Au urmat apoi aparitii in filme, fiind la ora actuala una dintre cele mai iubite actrite din Italia, dar si in afara granitelor. Orice barbat intrebi ce parere are despre ea, este evident ca spune ca o femeie mai frumoasa poate nu exista. Are ceva aparte in privire, miscari….este de-a dreptul feminina.

Mai multe poze cu Monica Bellucci

Din fericire pentru ea si din pacate pentru presa, Monica nu prea a dat motive de articole de scandal pe seama relatiilor ei. Seriozitatea ce o caracterizeaza si sensibilitatea ei o scot din sfera acelora care fac orice pentru a ajunge pe ecran. Au existat la un moment dat anumite speculatii in ce priveste relatiile ei cu Gene Hackman si Morgan Freeman. Relatia lor de prietenie era dusa mai departe de bun simt. Nu neaparat in apararea ei, Monica Bellucci a vrut ca ceilalti sa inteleaga ca ei au ajutat-o foarte mult, avand in vedere ca "Malena" era primul ei film in limba engleza, iar ea nu vorbea fluent.

Se cunoaste ca este casatorita cu Vincent Cassel inca din 1999. Actrita declara, referindu-se la sotul ei, ca la prima vedere i s-a parut un tip foarte arogant. De dragoste nici nu putea fi vorba, mai ales cand el se prezenta in fata ei cu o masca, nu se pricepea la actorie. Timpul le-a rezolvat insa pe toate, cei doi avand acum o fata, Deva, de doar 4 ani.

Fara a face prea multe eforturi, tine copertile revistelor, a ziarelor doar cu prezenta si realizarile ei. Poate, daca s-ar intampla sa greseasca, presa nici nu ar putea sa scrie de ea de rau. Este o dragoste fara cuvinte, intre ea si presa.

Monica Bellucci

Monica Bellucci spunea ca "Am varsat multe lacrimi de iubire. In dragoste am fost uneori victima, alteori calaul".

Nu degeaba este catalogata una din cele mai frumoase femei de pe planeta si are un loc 9 in topul celor mai sexy 100 femei. A fost imaginea multor firme de renume, designeri dar din toate ofertele primite a refuzat un singur contract: al revistei Playboy, care erau pregatiti sa-i plateasca 4,5 milioane de dolari pentru o aparitie in revista pentru adulti. O decizie inteleapta.

Totusi, in filmul Irreversible ea s-a dezbracat si spune ca "mi-am tratat corpul ca pe un obiect. Sunt actrita si trebuie sa faci ce trebuie cat mai bine. Prin nuditate obtinem expresia perfecta. Faci ce vrei cu ceilalti daca vrei sa apari dezbracata". Credeti ca era o mare diferenta intre pictorialul din revista pentru adulti si acest film?

Monica a mai jucat in: Under suspicion, Le pacte des loups, Asterix si Obelix: Misiunea Cleopatra, Matrix Reloaded si Revolution, Fratii Grimm, She hates me, Patimile lui Christos (alaturi de marea noastra actrita Maia Morgenstern).

In privinta trecerii timpului, Monica Bellucci spune "Sper sa am forta sa nu recurg la chirurgia estetica. Imi asum statutul de femeie care imbatraneste".

Catherine Zeta Jones si-a dorit de mica sa patrunda in lumina reflectoarelor. Primii pasi i-a facut acasa sub asistenta privirilor bunicii spectatoare, apoi in corul Bisericii Catolice locale. O infectie i-a afectat traheea si a trebuit sa ia o pauza si vocala si de la scoala. Cicatricea ramasa in urma operatiei de atunci este inca vizibila.

A continuat cu ore de balet, step intr-o trupa de amatori. In prima piesa jucata "Annie", Catherine era o super-sexy-vampa. Avea 12 ani si arata ca una de 22.

Catherine Zeta Jones Catherine Zeta Jones

Mai multe poze cu Catherine Zeta – Jones

La varsta de 15 ani a renuntat la scoala, plecand la Londra pentru a canta intr-un cor ceva mai cunoascut decat cel din copilarie. Au urmat apoi diferite roluri si in filme, o descoperisera anumiti importanti regizori, avand la un moment dat si o scena nud intr-un film. A intrat usor in lumea actorilor, ajungand sa fie vanata de presa la tot pasul.

Dupa multe aparitii in filme alaturi de actori consacrati, Catherine s-a intalnit cu Michael Douglas. Timp de un an de zile s-au tot intalnit insa sexul era tabu. Au sfarsit prin a se casatori. Nu peste mult timp familia s-a marit. Au impreuna doi copii. Intre Michael Douglas si Catherine Zeta Jones este o diferenta de 25 de ani. Cand s-au intalnit cei doi Michael i-a spus "As vrea sa fiu tatal copiilor tai".

In prezent filmeaza pentru cel mai nou film al sau "The Rebound" ce va fi pe ecrane abia in 2009. Pentru acest film actrita a slabit enorm, formele ei de altadata disparand ca prin farmec. Presa de scandal spune ca ii urmeaza Victoriei Beckham la silueta. Daca ea se mentine inca bine, nu putem spune acelasi lucru si despre batranelul Michael care are si mai multe riduri, pielea lasata si se zvoneste ca ar apela iar la operatie estetica. Beauty and The Beast. Oare dragostea sau celebritatea ii tine impreuna? Sau poate Catherine are o pasiune pentru batranei?

Cu ce se lauda Bellucci?

– buze senzuale la maxim;

– un corp bine facut;

– look mai mult decat sexy;

– privire patrunzatoare;

– iti da senzatia ca este unica;

– bust frumos;

– este italianca;

– picioare elegante, etc.

Ce este urat la ea?

Hmmm, nimic.

Dar Catherine Zeta – Jones?

– un batranel langa ea;

– mai multi copiii;

– are o alura impunatoare;

– se simte la ea o doza de nebunie;

– are un corp ok;

– are sarm; etc.

Ce este urat la ea?

Gustul la…barbati.

Daca le-ai pune in balanta, ce ai spune despre ele?