„Monster Hunter”, cu Milla Jovovich, se menține pe primul loc în box office-ul românesc

De: Ana Obretin / 09.03.2021, 08:43
„Monster Hunter”, cu Milla Jovovich, se menține pe primul loc în box office-ul românesc

Filmul „Vânătorul de monștri/ Monster Hunter”, de Paul W.S. Anderson, cu Milla Jovovich, se menține pe primul loc în box office-ul românesc în al doilea weekend de la lansare, cu încasări de 20.294 de lei. În spatele lumii noastre, mai există o alta, cu monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași, înspăimântători și, mai grav, imuni la armele lor.

Filmul de animație „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour” urcă două poziții, până pe locul al doilea, cu încasări de 6.135 de lei. Anna Kendrick și Justin Timberlake și-au împrumutat din nou vocile pentru continuarea hitului din 2016 „Trolls/ Trolii”. De data aceasta, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă.

Și filmul „Un tataie de coșmar/ The War with Grandpa” este în urcare, cu patru poziții, până pe locul al treilea, cu încasări de 5.150 de lei de vineri până duminică. Filmul regizat de Tim Hill îl are în rolul principal pe Robert de Niro, în „război” cu nepotul Peter.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești în weekend este completat de „Chemarea Veneției/ Venise n’est pas en Italie”, de Ivan Calbérac (3.844 de lei), „Un hoț cinstit/ Honest Thief”, de Mark Williams (3.209 lei), „Berliner”, de Marian Crișan (2.608 lei), ”Salvați de Crănțănei/ Animal Crackers”, de Tony Bancroft, Scott Christian Sava, Jaime Maestro (2.255 de lei), „Mulan”, de Niki Caro (1.630 de lei),  „Servitorii/ Servants”, de Ivan Ostrochovský, cu Vlad Ivanov (1.472 de lei), „Lassie se întoarce acasă/ Lassie Come Home”, de Hanno Olderdissen (1.240 de lei).

CITEȘTE ȘI: Animația „Raya and the Last Dragon” a cucerit primul loc în box office-ul nord-american  

Box office-ul european a înregistrat o scădere de 70,6% în 2020, din cauza pandemiei

Foto: Profimedia Images