„Moonfall”, în regia lui Roland Emmerich, din 4 februarie în cinematografele din România

De: Nicoleta Lepădatu / 18.01.2022, 10:20
„Moonfall”, în regia lui Roland Emmerich, din 4 februarie în cinematografele din România

Roland Emmerich, autorul unora dintre cele mai mari filme SF („Ziua Independenței”, „2012”) a regizat „Moonfall”, un film SF  care aduce în discuție o nouă teorie – Luna nu este satelitul natural al Pământului.

În „Moonfall”, o forță misterioasă doboară Luna de pe orbită și o aruncă pe un curs de coliziune cu Pământul. Filmul spune povestea unei misiuni NASA, în care fostul astronaut Jocinda „Jo” Fowler (Halle Berry, câștigătoarea unui Oscar) trebuie să plece într-o misiune de salvare în spațiu și descoperă un secret incredibil despre singurul satelit „natural” al Pământului.

Cu implicarea și îndrumarea agenției NASA, care s-a asigurat de acuratețea operațiunilor și a limbajului prin consilierii săi ce au ghidat echipa de producție a filmului, „Moonfall” se anunță a fi unul dintre cele mai bine realizate filme de gen, cu un buget de producție impresionant.

Din distribuția filmului mai fac parte Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme Ikwuakor, Carolina Bartczak și Donald Sutherland.

„Moonfall” este lansat în SUA de către LIONSGATE, în asociere cu AGC STUDIOS și STREET ENTERTAINMENT, iar în România, filmul este distribuit de Vertical Entertainment și va putea fi vizionat exclusiv în cinematografe din 4 februarie 2022.

Foto: Vertical Entertainment

CITEȘTE ȘI: Trailerul „Moonfall”: Halle Berry și Patrick Wilson salvează lumea (VIDEO)

Halle Berry joacă alături de Mark Wahlberg în filmul de spionaj produs de Netflix “Our Man From Jersey”