Halle Berry a încheiat un parteneriat pentru mai multe filme cu Netflix

De: Nicoleta Lepădatu / 01.12.2021, 16:51
Halle Berry a încheiat un parteneriat pentru mai multe filme cu Netflix

După ce tocmai și-a prezentat debutul regizoral „Bruised” pe rețeaua de streaming, Halle Berry  semnează un nou contract cu Netflix, conform căruia va produce și va juca în mai multe lungmetraje pentru cunoscutul streamer.

Vestea vine la doar o săptămână după ce filmul „Bruised”, în regia lui Halle Berry a fost difuzat de Netflix, unde, conform datelor difuzate de rețeaua e streaming, a devenit filmul numărul 1 al săptămânii în SUA și filmul numărul 2 la nivel global. Lungmetrajul a fost difuzat timp de 47,7 milioane de ore în primele cinci zile de la lansare, potrivit companiei.

Halle Berry a declarat: „Echipa Netflix nu a fost doar foarte dornică de colaborare și creativă, ci și extrem de pasionată și este o încântare să lucrezi cu ea. Sunt peste măsură de recunoscătoare pentru parteneriat și aștept cu nerăbdare să spunem mai multe povești împreună.”

„Sunt puțini oameni cu o carieră ca a lui Halle Berry”, a adăugat șeful Netflix Scott Stuber. „Este o actriță, producător premiat și, după cum a văzut publicul săptămâna trecută, este un regizor incredibil. Suntem încântați să fim în echipa ei, deoarece ea oferă putere în fața și în spatele camerei în „Bruised” și așteptăm cu nerăbdare să spunem mai multe povești împreună.”

Berry are două filme Netflix viitoare, titlul SF „The Mothership” și lungmetrajul de acțiune „Our Man From Jersey”, în care joacă alături de Mark Wahlberg. Ea va fi văzută în continuare în „Moonfall” a lui Roland Emmerich.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Trailerul „Bruised”, debutul regizoral al lui Halle Berry, a fost lansat (VIDEO)