MTV Movie & TV Awards: „WandaVision”, „Borat Subsequent Moviefilm”, în topul nominalizărilor

De: Ana Obretin / 20.04.2021, 10:14
MTV Movie & TV Awards:

Producțiile „WandaVision” și „Borat Subsequent Moviefilm” sunt în topul nominalizărilor la ediția de anul acesta a MTV Movie and TV Awards, un eveniment care va avea loc pe 16 mai. Printre producțiile nominalizate în categoriile dedicate celor cu scenariu se mai numără „Emily in Paris”, „The Boys” și „Judas and the Black Messiah”. „RuPaul’s Drag Race” conduce în topul selecțiilor show-urilor fără scenariu, pentru care premiile vor fi anunțate pe 17 mai.

Astfel, „WandaVision” a primit cinci nominalizări și este urmată în top de „Emily in Paris” și „The Boys”, cu patru, și de „Bridgerton” și „The Mandalorian”, cu trei. 

În ceea ce privește producțiile de cinema, „Borat Subsequent Moviefilm” a primit trei nominalizări și concurează pentru premiul pentru cel mai bun film cu „Judas and the Black Messiah”, „Promising Young Woman”, „Soul” și „To All Boys: Always and Forever”.

Chadwick Boseman a mai primit o nominalizare postumă pentru cel mai bun rol principal, cel din „Ma Rainey’s Black Bottom”. La același premiu – neutru din punct de vedere al genului, din 2017 – au mai fost nominalizați Carey Mulligan, pentru „Promising Young Woman”, Daniel Kaluuya, pentru „Judas and the Black Messiah”, Sacha Baron Cohen, pentru „The Trial of the Chicago 7”, și Zendaya, pentru „Malcolm & Marie”.

În televiziune, „Bridgerton”, „Emily la Paris”, „The Boys” și „WandaVision” concurează pentru premiul pentru cel mai bun serial, alături de „Cobra Kai”.

Nominalizații pentru cel mai bun rol într-un serial TV sunt Anya Taylor-Joy, pentru „The Queen’s Gambit”, Elizabeth Olsen, pentru „WandaVision”, Elliot Page, pentru „The Umbrella Academy”, Emma Corrin, pentru „The Crown”, și Michaela Coel, pentru „I May Destroy You”.

Câștigătorii vor fi anunțați într-o ceremonie difuzată în direct pe 16 mai, de la Palladium din Los Angeles. Categoriile de premii neutre în funcție de gen sunt votate de fani, până pe 30 aprilie, pe vote.mtv.com. Printre acestea se numără „cel mai bun sărut pe marele ecran”, „cel mai bun erou”, „cel mai mare ticălos”, „cea mai bună scenă de luptă”. 

Gala MTV Movie & TV Awards dă, în mod tradițional, startul sezonului superproducțiilor de vară în cinema, dar și al marilor premii decernate pentru televiziune. Anul trecut, evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei.

CITEȘTE ȘI: Tom Cruise, schimbare uimitoare de look: e chelios si danseaza hip-hop (Poze si video)

Top 6 actori care au ucis în viaţa reală

Actori de succes cu trupe muzicale

Foto: Profimedia Images