Narcisa Birjaru a fost marele castigator în finala „Chefi la cutite”

De: Ana Obretin / 17.06.2021, 10:40
Narcisa Birjaru a fost marele castigator în finala

Narcisa Birjaru, concurenta din echipa mov a chef-ului Cătălin Scărlătescu, a fost desemnată, miercuri seară, marele castigator al emisiunii „Chefi la cutite” 2021.

Cel de-al nouălea sezon al îndrăgitului show culinar de la Antena 1 a ținut publicul cu sufletul la gură și a adus pe micile ecrane concurenți din toate colțurile lumii și de toate vârstele, uniți de o pasiune comună, gătitul, potrivit televiziunii.

De data aceasta, atât telespectatorii, cât și cei trei chefi au avut parte de cel mai lung sezon „Chefi la cuțite” din toate timpurile. Aventura a pornit cu etapa audițiilor, acolo unde sute de concurenți s-au prezentat cu rețete diverse, în încercarea lor de-a obține două sau trei cuțite, pentru a trece în etapa de bootcamp. Cei pricepuți au fost apoi selectați de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în echipele lor.

După numeroase dueluri cu răsturnări de situație incredibile, în semifinală au ajuns doar 9 concurenți din cei 24 câți au fost în total în cele trei echipe.

Marele castigator „Chefi la cutite” 2021 a primit trofeul de 30.000 de euro

În semifinala „Chefi la cuțite” 2021 au intrat Alexandru Bădițoaia (cuțitul de aur al lui Scărlătescu), Narcisa Birjaru, Valentina Ioniță, Cătălin Amarandei, Keed, Ștefan Borleanu (cuțitul de aur al lui Florin Dumiterscu), Rikito Watanabe (Riki), Elena Matei și Florin Revesz. Miercuri seară, în finală, Birjaru s-a duelat cu ceilalți doi finaliști, Cătălin Amarandei, din echipa albastră, și Elena Matei, din echipa verde.

CITEȘTE ȘI: Cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1

Antena 1 lansează un nou show de cooking – „Hello Chef”

Foto: Antena 1