Natalie Portman a semnat un contract pe mai mulți ani cu Apple TV+

De: Loredana Toma / 18.03.2021, 17:57
Natalie Portman a semnat un contract pe mai mulți ani cu Apple TV+

Actrița Natalie Portman și partenera sa de producție, Sophie Mas, au încheiat un contract de primă mână cu platforma de streaming Apple TV+, prin care se angajează să dezvolte și să execute proiecte sub marca nou lansatei lor companii, MountainA.

Înțelegerea, care este una pe mai mulți ani, vine la o săptămână după ce actrița câștigătoare a unui premiu Oscar a acceptat să joace într-o serie limitată pentru platforma Apple TV+. Astfel, Portman se alătură mai multor nume importante care au semnat contracte pe termen lung cu Apple, precum Oprah Winfrey, Alfonso Cuarón, Julia Louis-Dreyfus, Sharon Horgan, Alena Smith și Kerry Ehrin.

“Vrem să lansăm proiecte de valoare și povești îndrăznețe pentru AppleTv+”

“Am lansat MountainA pentru a sprijini proiecte de valoare și care să dăinuie în timp și nu ne-am fi putut imagina un partener mai bun pentru aceasta aventură decât minunata echipă Apple, care, într-un timp atât de scurt, a lucrat deja cu unii dintre cei mai motivanți producători de filme. Suntem nerăbdătoare să realizăm povești îndrăznețe împreună”, au declarat Natalie Portman și Sophie Mas într-o declarație comună publicată  pe rețelele lor de socializare.

Portman și Lupita Nyong’o vor juca în miniseria limitată “Lady In The Lake” de pe Apple TV+

Portman și Lupita Nyong’o vor juca împreună în miniseria “Lady In The Lake”, care va fi difuzată pe Apple TV+. Producția este o adaptare după romanul omonim scris de Laura Lippman și lansat în 2019 și va fi regizată de Alma Har’el, cunoscută pentru drama “Honey Boy”. Acțiunea se desfășoară în orașul american Baltimore în anii ‘60, după o crimă rămasă nerezolvată. Portman va interpreta rolul lui Maddie Schwartz, o casnică ce aspiră să devină o jurnalistă de investigație, iar Nyong’o o va portretiza pe Cleo Sherwood, o mamă activistă progresistă care are mai multe locuri de muncă, potrivit Deadline.

Scenariul este semnat de Dre Ryan (“The Man In The High Castle”), în colaborare cu regizoarea miniseriei, iar Natalie Portman și Lupita Nyong’o vor avea și rolul de producători executivi, alături de Jean-Marc Vallée și Nathan Ross (“Big Little Lies” si “Sharp Objects”), care vor produce prin studioul Crazyrose.

Femei de Oscar atât în fața, cât și în spatele camerei de filmat

Ambele actrițe și-au făcut un nume în industria filmului, pecetluindu-și talentul cu premii Oscar. Portman este cunoscută din filme precum “Closer”, “Star Wars” și “Jackie” și a obținut un premiu Oscar pentru rolul din producția “Black Swan”. Nyong’o poate fi urmărită în producțiile “Us” și “Black Panther” și a fost răsplătită cu un Oscar  pentru rolul din filmul “12 Years of Slave”. Ambele staruri sunt recunoscute pentru rolurile lor remarcabile în promovarea femeilor din industrie, atât în fața, cât și în spatele camerei de filmat, iar ideea acestei miniserii, care încă este în preproducție, pare să li se potrivească mănușă.

CITEȘTE ȘI: Alison Brie, Nicole Kidman și Cynthia Erivo fac echipă pentru comedia dark „Roar”, de pe Apple TV

Apple produce un film despre Bonaparte, care îi reunește pe Joaquin Phoenix și Ridley Scott

Foto: Profimedia Images