Natalie Portman și Julianne Moore vor juca în drama „May December‟, noul film al lui Todd Haynes

De: Nicoleta Lepădatu / 13.06.2021, 07:17
Natalie Portman și Julianne Moore vor juca în drama „May December‟, noul film al lui Todd Haynes

Actrițele laureate cu Oscar Natalie Portman și Julianne Moore se află în distribuția unui nou film al aclamatului regizor Todd Haynes.

Drama „May December” ale cărei protagoniste sunt cele două spune povestea unei actrițe de la Hollywood (Portman) care călătorește pe coasta pitorească din Maine pentru a studia femeia din viața reală (Moore) pe care urmează să o joace într-un film. Femeia în cauză a făcut obiectul unui scandal în tabloide cu două decenii în urmă, pentru că s-a căsătorit cu un bărbat cu 23 de ani mai mic decât ea. Pe măsură ce personajul lui Moore și soțul ei se pregătesc să-și trimită fetele gemene la facultate, dinamica familiei începe să se dezvăluie sub obiectivul lui Portman. Samy Burch scrie scenariul, bazat pe o poveste a ei și a lui Alex Mechanik, iar filmările vor începe în 2022.

„Ceea ce m-a atras atât de mult la scenariul excepțional al lui Samy Burch a fost modul în care a condus situațiile volatile cu un fel de răbdare de observație care a permis explorarea personajelor din poveste cu o subtilitate neobișnuită”, a spus Haynes.

Haynes se reunește cu actrița principală din al său „Far From Heaven”, Julianne Moore, pentru a șasea oară, cu ocazia acestui proiect și numără, de asemenea, un film în selecția oficială la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, documentarul „The Velvet Underground”. 

Natalie Portman este de trei ori nominalizată la Oscar și a luat premiul pentru cea mai bună actriță în 2011 pentru „Black Swan”. Tocmai a finalizat filmările pentru producția Marvel „Thor: Love and Thunder”, a regizorului Taika Waititi. 

Julianne Moore este de cinci ori nominalizată la Premiile Academiei, câștigând trofeul pentru cea mai bună actriță în drama „Still Alice”, din 2015. În prezent, joacă în „Lisey’s Story” și va fi văzută la sfârșitul acestui an în „Dear Evan Hansen”. 

CITEȘTE ȘI: Natalie Portman vrea să dea replici în limba franceză

Foto: Profimedia Images