Julianne Moore este înfricoșătoare în miniseria “Lisey’s Story”, adaptată după romanul lui Stephen King

De: Loredana Toma / 12.05.2021, 14:35
Julianne Moore este înfricoșătoare în miniseria “Lisey’s Story”, adaptată după romanul lui Stephen King

Trailerul miniseriei “Lisey’s Story”, cu Julianne Moore, o adaptare a romanului omonim al lui Stephen King, care va fi difuzată pe Apple TV din 4 iunie, a fost lansat. Seria este un thriller emoționant și personal, în care actrița Julianne Moore, în rolul personajului Lisey Landon, este nevoită, din cauza unor evenimente neprevăzute, să facă față unor amintiri intenționat uitate, la doi ani după moartea soțului său, cunoscutul scriitor Scott Landon, interpretat de actorul Clive Owen.

Lista distribuției îi mai include pe actorii Joan Allen, Jennifer Jason Leigh, Dane DeHaan și Ron Cephas Jones.

Show-ul a fost adaptat și scris de Stephen King și va avea opt episoade, primele două fiind lansate pe 4 iunie. Seria este regizată de Dios Larraín, iar Stephen King și regizorul “Star Trek” și “Star Wars” J.J. Abrams vor colabora din nou, după ce au realizat împreună producția Hulu “11.22.63” și “Castle Rock”. Totodată, Julianne Moore se va implica în producție, alături de Stephen King, Dios Larraín, Ben Stephenson și J.J. Abrams.

Totul a pornit de la un accident în care King a fost rănit și spitalizat, pentru o perioadă

Originea romanului “Lisey’s Story” are la bază un eveniment din iunie 1999, în care autorul Stephen King a fost lovit de un microbuz și grav rănit. În timp ce el era în spital, soția sa, Tabitha King, s-a gândit să-i redecoreze studioul, astfel că, la revenirea acasă, autorul și-a găsit toate cărțile și lucrurile personale depozitate în cutii. Acela a fost momentul în care el a avut o viziune asupra imaginii studioului său, după ce el va trece în neființă.

Astfel romanul “Lisey’s Story” o prezintă pe  Lisey Landon, văduva unui faimos scriitor, și spune două povești –  cea a vieții prezente a femeii și cea a vieții soțului decedat, prezentată prin prisma amintirilor văduvei sale. 

CITEȘTE ȘI: Julianne Moore, goală între nişte pui de lei

Julianne Moore a primit o stea pe Walk of Fame

Actrita Julianne Moore vrea legalizarea casatoriilor gay

Natalie Portman a semnat un contract pe mai mulți ani cu Apple TV+

Apple produce un film despre Bonaparte, care îi reunește pe Joaquin Phoenix și Ridley Scott

Foto: Profimedia Images