Natalie Portman va juca într-o adaptare HBO a unui roman de Elena Ferrante

De: Loredana Toma / 14.04.2021, 13:34
Natalie Portman va juca într-o adaptare HBO a unui roman de Elena Ferrante

Actrița Natalie Portman, deținătoare a unui premiu Oscar, va juca rolul principal în viitoarea producție HBO “The Days of Abandonment”. Proiectul, care este, pentru moment, în faza de preproducție, este o adaptare după romanul „I giorni dell’abbandono” pe care autoarea italiană de succes Elena Ferrante l-a lansat în 2005.

Povestea este cea a unei femei, Tess, interpretată de Natalie Portman, care a renunțat la visul ei pentru o viață stabilă alături de soțul ei, care, în cele din urmă, a părăsit-o, iar întreaga ei lume i-a fost dată peste cap, potrivit Variety.

Producția va fi scrisă și regizată de Maggie Betts, care va fi și producător executiv. Pe lângă rolul din film, Portman va fi și producător executiv, prin compania sa MountainA. Totodată, Celine Rattray și Trudie Styler, de la Maven Screen Media, vor face parte din echipa de producție executivă, împreună cu  Len Amato, Ferrante, Domenico Procacci și Maria Zuckerman din partea Crash&Salvage.

Natalie Portman este implicată, în prezent, în seria Apple “Lady in the Lake”

Vestea despre acest proiect al actriței vine la aproximativ o lună după ce s-a anunțat că Portman va juca în miniseria Apple “Lady in the Lake”, care este o adaptare după romanul omonim scris de Laura Lipman. Portman va juca alături de un alt nume cunoscut și premiat cu Oscar, Lupita Nyong’o.

Natalie Portman este o actriță care și-a făcut un nume puternic în industria filmului și este cunoscută pentru pasiunea cu care se implica în proiectele sale. Pe lângă trofeul Oscar cu care a fost răsplătită pentru rolul  din filmul “Black Swan”, actrița a mai fost nominalizată și pentru interpretarea din filmele “Closer” și “Jackie”,  iar roluri notabile a avut în producțiile “Léon” ,“Star Wars”, “V for Vendetta” și “Annihilation”.

CITEȘTE ȘI: Natalie Portman a semnat un contract pe mai mulți ani cu Apple TV+

Natalie Portman vrea să dea replici în limba franceză  

Natalie Portman, la un pas să-l incendieze pe Prințul Charles

Foto: Profimedia Images