”NCIS” își ia rămas bun de la actorul Mark Harmon după 18 ani în care a jucat rolul lui Gibbs

De: Nicoleta Lepădatu / 12.10.2021, 12:46
”NCIS” își ia rămas bun de la actorul Mark Harmon după 18 ani în care a jucat rolul lui Gibbs

Episodul de luni al ”NCIS” a fost ultimul în care a jucat Mark Harmon, ca personaj principal al serialului de lungă durată de la CBS. Actorul părăsește serialul după nu mai puțin de 18 ani de interpretare a rolului lui Gibbs, personaj care a fost introdus pentru prima dată în serialul ”JAG”, în 2003. Așadar, în această săptămână Leroy Jethro Gibbs a lucrat ultimul său caz.

Speculațiile legate de faptul că Mark Harmon va părăsi serialul care l-a consacrat au început să circule de acum câteva luni. Actorul a semnat un acord pentru a continua cu ”NCIS” (în cadrul căruia este și producător executiv) pentru al 19-lea sezon, dar dar era vorba de un număr limitat de episoade, așa cum a scris publicația The Hollywood Reporter în iunie.

Episodul de luni, al patrulea din sezonul 19, s-a încheiat cu Gibbs – care a fost aproape ucis într-o explozie de barcă în finalul sezonului 18 – alegând să nu se întoarcă la locul său de muncă în NCIS. „Nu mă întorc, Tim”, a spus Gibbs agentului special Timothy McGee (Sean Murray). „Nu mă întorc acasă.” În schimb, Gibbs a ales să rămână în Alaska, unde el și McGee l-au găsit pe un asasin angajat de o companie minieră.

Deși Mark Harmon părăsește serialul, cel mai longeviv și cel mai urmărit de până acum al postului de televiziune, producătorul executiv și realizatorul Steven D. Binder a lăsat ușa deschisă pentru ca Gibbs să se întoarcă cândva în viitor.

„Ca producător executiv și prieten drag, Mark continuă să fie o parte integrantă a structurii serialului”, a spus Binder într-un comunicat de presă. „Steaua noastră polară a rămas întotdeauna fidelă personajelor noastre și acest adevăr a ghidat întotdeauna poveștile pe care le spunem și unde se duc acele personaje. Deci, în ceea ce privește viitorul lui Gibbs, așa cum au putut observa fanii serialului de-a lungul anilor… nimic nu-l poate doborî pe Leroy Jethro Gibbs.”

NCIS i-a adăugat pe Katrina Law și pe Gary Cole în distribuția pentru sezonul 19 pentru a juca alături de actorii vechi ai serialului, precum Murray, Brian Dietzen, Rocky Carroll și David McCallum și de colegii lor Wilmer Valderrama și Diona Reasonover, care s-au alăturat seriei în sezoanele 14 și 15.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Noutăţile lunii ianuarie la AXN: Virus/ Helix, NCIS:Los Angeles, Midnight, Texas, Cititorii de oase/ Bones