Netflix a anunțat data premierei și a lansat trailerul pentru serialul „The Sandman” (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 07.06.2022, 08:35
Netflix a anunțat data premierei și a lansat trailerul pentru serialul „The Sandman” (Video)

„The Sandman” se va trezi în această vară. Netflix a stabilit o dată de premieră pentru serialul foarte așteptat bazat pe romanele grafice DC de Neil Gaiman. Serialul va avea premiera pe 5 august.

Un trailer complet pentru „The Sandman” a fost lansat luni, în urma unui teaser din septembrie 2021 care arăta cum Roderick Burgess (Charles Dance) l-a închis pe Dream (Tom Sturridge). Noul trailer evidențiază mult mai mult din contextul mai larg al serialului, inclusiv Kirby Howell-Baptiste în rolul Death și Jenna Coleman în rolul Johanna Constantine. În plus, Netflix a anunțat că Mark Hamill va da voce personajului lui Merv Pumpkinhead.

Distribuția îi mai include pe Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Boyd Holbrook, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Mason Alexander Park, Donna Preston, Niamh Walsh, Joely Richardson, David Thewlis, Kyo Ra, Stephen Fry, Razane Jammal, Sandra James Young și Patton Oswalt.

Netflix descrie „The Sandman” ca „un amestec bogat de mit modern și fantezie întunecată în care ficțiunea contemporană, drama istorică și legenda sunt împletite perfect. „The Sandman” urmărește oamenii și locurile afectate de Morpheus, Regele Visului, în timp ce repară cosmicul – și uman – greșeli pe care le-a făcut în timpul vastei sale existențe.”

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Jon Hamm, Juno Temple, Jennifer Jason Leigh vor juca în sezonul 5 din „Fargo”

John Malkovich va juca în „The New Look”, serialul de la Apple TV+ despre ascensiunea designerului Christian Dior

Christoph Waltz îl va juca pe legendarul regizor Billy Wilder într-un film de Stephen Frears