Netflix a lansat trailerul dramei „Blonde”, cu Ana de Armas în rolul lui Marilyn Monroe (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 17.06.2022, 17:18
Netflix a lansat trailerul dramei „Blonde”, cu Ana de Armas în rolul lui Marilyn Monroe (Video)

Netflix a lansat primul trailer al filmului „Blonde” al lui Andrew Dominik, cu Ana de Armas în rolul vedetei de la Hollywood, Marilyn Monroe. Filmul, bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Joyce Carol Oates, îi mai are în distribuție pe Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel și Evan Williams.

Sinopsisul oficial „Blonde” de la Netflix spune: „[Filmul] reimaginează cu îndrăzneală viața uneia dintre cele mai longevive vedete de la Hollywood, Marilyn Monroe. Din copilăria ei volatilă ca Norma Jeane, prin ascensiunea ei către viața de vedetă și încurcături romantice, „Blonde” estompează liniile realității și ficțiunii pentru a explora ruptura tot mai mare dintre sinele ei public și cel privat.”

„Ambițiile lui Andrew Dominik au fost foarte clare încă de la început – să prezinte o versiune a vieții lui Marilyn Monroe prin prisma ei”, a declarat recent Ana de Armas pentru Netflix Queue. „El a vrut ca lumea să experimenteze cum se simțea de fapt nu numai să fii Marilyn, ci și Norma Jeane. Am considerat că este cea mai îndrăzneață, fără nevoia de justificări și feministă interpretare a poveștii ei pe care am văzut-o vreodată.”

„Am lucrat la acest film ore întregi, în fiecare zi timp de aproape un an”, a adăugat de Armas. „Am citit romanul lui Joyce, am studiat sute de fotografii, videoclipuri, înregistrări audio, filme – pe orice am putut să pun mâna. Fiecare scenă este inspirată de o imagine existentă. Am analizat cu atenție fiecare detaliu din fotografie și am dezbătut ce se întâmplă în ea. Prima întrebare a fost întotdeauna: „Ce simțea Norma Jeane aici?” Am vrut să spunem latura umană a poveștii ei. Faima este ceea ce a făcut-o pe Marilyn cea mai vizibilă persoană din lume, dar a făcut-o și pe Norma cea mai invizibilă.”

„Blonde” va fi lansat la nivel global pe Netflix pe 23 septembrie. Vezi mai jos trailerul:

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ana de Armas va juca rolul principal în ”Ballerina”, spinoff-ul ”John Wick”