Netflix a lansat trailerul serialului dramă de acțiune cu zombi „Resident Evil” (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 13.05.2022, 15:11
Netflix a lansat trailerul serialului dramă de acțiune cu zombi „Resident Evil” (Video)

Netflix a lansat un teaser trailer intens pentru mult așteptata sa dramă cu zombi „Resident Evil”, o adaptare pentru televiziune a celebrului joc de consolă și franciza de filme, care va fi lansat în această vară.

Trailerul sugerează o serie SF ambițioasă cu un grup de tineri supraviețuitori care se luptă cu niște zombi destul de agresivi.

Proiectul i-ar putea oferi lui Netflix o dramă cu strigoi care ar putea să concureze cu succesul de lungă durată al AMC, „The Walking Dead”, și un avans față de adaptarea foarte așteptată de la HBO a unui alt titlu de joc video cu zombi, „The Last of Us”, care va fi lansată în 2023.

Anul trecut, streamer-ul a făcut valuri cu un alt titlu cu zombi, filmul lui Zack Snyder „Army of the Dead”, precum și cu drama pentru adolescenți „All of Us Are Dead”.

Netflix revine de asemenea cu „Stranger Things”, „Peaky Blinders” și „The Umbrella Academy” în programul de vară.

Descrierea oficială pentru „Resident Evil” este: „Anul 2036 – la 14 ani după ce un virus mortal a provocat o apocalipsă globală, Jade Wesker luptă pentru supraviețuire într-o lume invadată de creaturile infectate și nebune însetate de sânge. În acest carnagiu absolut, Jade (Ella Balinska și Tamara Smart) este bântuită de trecutul ei din New Raccoon City, de legăturile înfricoșătoare ale tatălui ei (Lance Reddick) cu Umbrella Corporation, dar mai ales de ceea ce s-a întâmplat cu sora ei, Billie (Adeline Rudolph și Siena Agudong).”

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Sezonul 3 „Never Have I Ever”: Netflix dezvăluie data premierei și primele fotografii

Jeff Daniels va juca rolul principal în viitorul serial Netflix „A Man in Full”