Netflix anunță personaje noi pentru sezonul 3 al serialului „The Witcher”

De: Ana Obretin / 15.04.2022, 10:33
Netflix anunță personaje noi pentru sezonul 3 al serialului

Netflix anunță personaje noi și extinde distribuția pentru sezonul al treilea al serialului „The Witcher”. Noii actori sunt Robbie Amell, Hugh Skinner, Meng’er Zhang și Christelle Elwin, în rolurile Gallatin, prințul Radovid, Milva și Mistle.

Gallatin – Robbie Amell („Upload”, „Code 8”, „Resident Evil: Welcome to Raccoon City”). Descrierea personajului: Luptător înnăscut, Gallatin conduce o armată de gherilă Scoia’tael, care luptă în numele Nilfgaardului. Fără să-i fie teamă să spună adevărul, loialitatea lui Gallatin față de poporul său îl conduce în cele din urmă către un conflict cu Francesca din cauza puterii, potrivit unui comunicat remis Apropo de Netflix.

Milva – Meng’er Zhang („Shang-Chi și The Legend of The Ten Rings”). Descrierea personajului: Adoptată de nimfele din Pădurea Brokilon, Milva este o vânătoare aprigă și talentată. Abilitatea sa perfectă de a trage cu arcul, amplificată de o aptitudine la rece pentru supraviețuire, o fac un adversar formidabil pe Continentul necruțător – cei care se pun în calea ei, o fac pe propriul risc.

Prințul Radovid – Hugh Skinner („Mamma Mia Here We Go Again!”, „Falling For Figaro”, „Fleabag”). Descrierea personajului: Crai de viță nobilă și fratele mai mic al regelui Vizimir, Radovid se trezește dintr-o dată în interiorul grupului Redanian Intelligence. Chipeș și cu farmecul unui om mai degrabă amețit, Radovid surprinde prin cât de incisiv poate fi în chestiuni de politică, însă el ia totul în joacă până când cineva este rănit.

Mistle – Christelle Elwin („Half Bad”, „Bloods”). Descrierea personajului: Mistle este un membru al The Rats, o bandă de adolescenți care fură de la bogați pentru propriile beneficii, dar uneori oferă și celor nevoiași. Este dură, suspicioasă față de toată lumea și caută răzbunare, până la o întâlnire întâmplătoare care va schimba totul.

„The Witcher” – producția pentru sezonul al treilea al serialului a început

Un sinopsis pentru sezonul al treilea al serialului „The Witcher” arată că „în timp ce conducătorii, magicienii și monștrii continentului se luptă pentru a o captura, Geralt o ascunde pe Cirilla din Cintra, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită împotriva celor care amenință să o distrugă. Preocupată de pregătirea magică a lui Ciri, Yennefer îi conduce pe cei doi la fortăreața protejată Aretuza, unde speră să descopere mai multe despre puterile neexplorate ale fetei; în schimb, descoperă că au aterizat pe un câmp de luptă al corupției politice, magiei negre și trădării. Trebuie să riposteze, să pună totul în joc sau riscă să se piardă unul pe celălalt pentru totdeauna”.

În sezonul al treilea, fanii îi vor revedea în distribuție pe Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring, Tom Canton, Jeremy Crawford, Eamon Farren, Mahesh Jadu, Terence Maynard, Lars Mikkelsen, Mimî M Khayisa, Royce Pierreson, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Therica Wilson-Read, Cassie Clare, Mecia Simson, Graham McTavish, Bart Edwards, Simon Callow, Liz Carr, Ed Birch și Kaine Zajaz. Lauren Schmidt Hissrich este showrunner și producătoare executivă.

 CITEȘTE ȘI: A început producția pentru cel de-al treilea sezon „The Witcher” (Foto)

Primele imagini din miniseria „The Witcher: Blood Origin” au fost lansate (VIDEO)

Foto: Netflix