Netflix și Left Bank, în discuții incipiente pentru un prequel „The Crown”

De: Nicoleta Lepădatu / 08.04.2022, 13:30
Netflix și Left Bank, în discuții incipiente pentru un prequel „The Crown”

Netflix se află în discuții incipiente cu producătorul „The Crown” Left Bank pentru realizarea unui prequel al dramei regale de succes.

Penultimul sezon al serialului va fi lansat la sfârșitul acestui an, cu o mulțime de personaje noi, cum ar fi Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana, iar mai multe surse au confirmat că un potențial prequel este în discuție.

Orice prequel ar acoperi probabil epoca de dinaintea celui de-al Doilea Război Mondial sau epoca victoriană târzie, când domnea regina Victoria. Ea a fost cel mai longeviv monarh din Marea Britanie până când regina Elisabeta a doborât acel record în urmă cu câțiva ani.

Discuțiile despre prequel sunt încă în stadiu incipient și nu se poate vorbi încă nici măcar despre o undă verde dată proiectului, cu atât mai puțin de începerea producției.

Serialul lui Peter Morgan, care va rula timp de șase sezoane înainte de a se încheia, a fost, fără îndoială, cel mai mare succes britanic al Netflix, costând aproximativ 100 de milioane de lire sterline (130 de miliarde de dolari) pentru cele șase sezoane și prezentând vedete uriașe precum Olivia Colman, Matt Smith și Helena Bonham Carter.

Imelda Staunton se alătură sezonului cinci în rolul Reginei Elisabeta, în timp ce Dominic West îl interpretează pe Prințul Charles.

Left Bank a realizat și produce o serie de alte seriale pentru Netflix, inclusiv serialele de aventuri de acțiune regizate de femei „Palomino”, „Behind Her Eyes” și „Álex Pina’s White Lines”.

Netflix a refuzat să comenteze.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Philippine Leroy-Beaulieu se va alătura distribuției „The Crown”. Actrița din „Emily In Paris” dezvăluie detalii despre rol

Tags: