Philippine Leroy-Beaulieu se va alătura distribuției „The Crown”. Actrița din „Emily In Paris” dezvăluie detalii despre rol

De: Nicoleta Lepădatu / 21.03.2022, 17:19
Philippine Leroy-Beaulieu se va alătura distribuției „The Crown”. Actrița din „Emily In Paris” dezvăluie detalii despre rol

Actrița Philippine Leroy-Beaulieu, cunoscută pentru rolul din serialul „Emily in Paris”, a dezvăluit că va apărea în următorul sezon al „The Crown”.

După ce a avut recenzii extraordinare pentru rolul ei ca șefa de a departamentului de marketing în „Emily in Paris” Sylvie Grateau – care se luptă frecvent cu o tânără americană din echipa de marketing a agenției, Emily Cooper, interpretată de Lily Collins – Philippine Leroy-Beaulieu va ajunge în atenția unui public cu totul nou, cu un rol în al cincilea sezon al dramei regale britanice. Ambele sunt seriale marca Netflix.

Sezonul următor al „The Crown” se va concentra asupra evenimentelor tumultuoase din anii 1990, când primele pagini ale ziarelor și revistelor erau dominate de căsniciile care se destrămau a trei dintre cei patru copii ai Reginei și chiar de un incendiu la Castelul Windsor, reședința de weekend a Reginei, unde și-a petrecut recent izolarea, după ce a fost diagnosticată cu Covid.

Leroy-Beaulieu a spus pentru o publicație britanică: „A fost un rol destul de mic, dar a fost foarte distractiv și am fost atât de fericit să fiu în el. Fiecare episod este ca un mic film în sine. Este extraordinar de bine scris.”

Publicația a scris că rolul actriței franceze este cel al lui Monique Ritz, văduva lui Charles Ritz, care și-a vândut hotelul cu același nume din Paris lui Mohamed Al Fayed în 1979. A fost acel hotel unde Diana, Prințesa de Wales și Dodi Fayed, fiul lui Mohamed, și-au petrecut ultima seară înainte de accidentul de mașină care i-a ucis pe amândoi în august 1997, o tragedie care a cufundat Marea Britanie în doliu și a testat afecțiunea publicului pentru monarhia sa într-un mod fără precedent.

Cel de-al cincilea sezon al „The Crown” va avea în distribuție câteva fețe noi în roluri familiare, inclusiv Imelda Staunton preluând locul Oliviei Colman în rolul reginei, Dominic West din „The Affair” în rolul Prințului Charles, Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana, Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip și Jonny Lee Miller în rolul primului ministru britanic John Major.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Fiul actorului Dominic West, Senan West, va juca rolul Prințului William în „The Crown”