Serialul „Emily in Paris”, cu Lily Collins în rol principal, va avea două noi sezoane

De: Nicoleta Lepădatu / 11.01.2022, 07:54
Serialul „Emily in Paris”, cu Lily Collins în rol principal, va avea două noi sezoane

„Emily in Paris”, serialul de comedie romantică nominalizat la Emmy al lui Darren Star, care o are în rolul principal pe Lily Collins, a fost reînnoit de Netflix pentru al treilea și al patrulea sezon, conform publicației Variety.

Sezonul al doilea a fost lansat pe 22 decembrie şi a debutat în Top 10 Netflix global şi în fruntea listei în 94 de ţări, cu 107,6 milioane de ore vizionate în perioada 22 – 26 decembrie 2021.

Darren Star este creator, producător executiv şi scenarist.

Emily este o directoare de marketing în vârstă de douăzeci şi ceva de ani, din Chicago. Pe neaşteptate, primeşte jobul ideal în Paris, atunci când compania la care lucra achiziţionează o companie franceză de marketing pentru produse de lux, căreia Emily trebuie să-i revitalizeze strategia de marketing pentru reţelele de socializare. Noua viaţă pariziană a lui Emily este plină de aventuri palpitante şi provocări surprinzătoare,   ea străduindu-se să-şi cucerească noii colegi de serviciu, să-şi facă prieteni şi să se bucure de întâlniri romantice.

În sezonul al doilea, mai înrădăcinată în viaţa ei din Paris, Emily se descurcă mai uşor, călătorește pe Riviera Franceză, până la Saint-Tropez, dar stilul de viaţă franţuzesc îi dă în continuare de furcă. După ce intră într-un triunghi amoros cu vecinul ei şi cu prima ei prietenă franţuzoaică, Emily e hotărâtă să se concentreze asupra muncii, care devine din ce în ce mai complicată în fiecare zi. La cursul de limba franceză, cunoaşte un expat care o enervează la culme, dar care o şi intrigă.

Sezonul următor se va filma din nou la Paris , în primăvara sau vara acestui an. Sunt luate în calcul și alte locații, inclusiv Londra.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Sezonul al doilea al serialului “Emily in Paris”, lansat anul acesta