Sezonul al doilea „Emily in Paris” revine pe Netflix în decembrie (VIDEO)

De: Ana Obretin / 18.11.2021, 17:50
Sezonul al doilea

Cel de-al doilea sezon al serialului „Emily in Paris” revine pe platforma de streaming Netflix pe 22 decembrie.

Un trailer oficial al noului sezon a fost lansat joi:

Creatorul și realizatorul Darren Star a revenit la cârma celui de-al doilea sezon al serialului nominalizat la Emmy, cel mai vizionat de pe Netflix în 2020.

Producătoarea și protagonista Lily Collins revine în rolul lui Emily Cooper, alături de Philippine Leroy Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery și William Abadie, care fac parte din distribuția permanentă, dar și alături de Kate Walsh, invitată specială cu rol recurent, și de nou-veniții Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris și Arnaud Binard.

Serialul este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media.

În „Emily in Paris”, actrița Lilly Collins joacă rolul unei americance tinere care lucrează în domeniul modei și care profită, cu mare entuziasm, de o oportunitate profesională care o duce la Paris. Acum, mai înrădăcinată în viața ei din Paris, Emily devine mai bună la navigarea în oraș, dar încă se luptă cu idiosincrasia vieții franceze. După ce a intrat într-un triunghi amoros cu vecinul ei și cu prima ei prietenă franțuzoaică adevărată, Emily este hotărâtă să se concentreze asupra muncii sale – care se complică pe zi ce trece. La orele de franceză, ea întâlnește un coleg expat care o enervează și o intrigă, se arată în sinopsisul oferit Apropo de Netflix.

CITEȘTE ȘI: Netflix va publica săptămânal Topuri 10 cu filme și seriale

Serialul japonez „Alice in Borderland” de pe Netflix profită de succesul fenomenului „Squid Game”

Foto: Netflix