Sezonul al doilea al serialului “Emily in Paris”, lansat anul acesta

De: Ana Obretin / 24.09.2021, 08:11

Sezonul al doilea al serialului “Emily in Paris” – unul dintre hiturile Netflix din 2020, alături de “Bridgerton” și “The Witcher” – va fi lansat anul acesta. Mai multe informații vor fi oferite fanilor la evenimentul care le este dedicat sâmbătă de platforma de streaming, Tudum.

Acum, mai înrădăcinată în viața ei din Paris, Emily devine mai bună la navigarea în oraș, dar încă se luptă cu idiosincrasia vieții franceze. După ce a intrat într-un triunghi amoros cu vecinul ei și cu prima ei prietenă franțuzoaică adevărată, Emily este hotărâtă să se concentreze asupra muncii sale – care se complică pe zi ce trece. La orele de franceză, ea întâlnește un coleg expat care o enervează și o intrigă, se arată în sinopsisul oferit Apropo de Netflix.

Premiatul creator de seriale Darren Star revine în fruntea celui de-al doilea sezon al producției nominalizate la premiile Emmy „Emily in Paris”, care a devenit cel mai vizionat serial de comedie al Netflix din 2020. Producătoarea și vedeta Lily Collins își reia rolul Emily Cooper, alături de cei cu care fanii s-au obișnuit deja: Leroy Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery și William Abadie, starul invitat recurent Kate Walsh, și de noii membri ai distribuției Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris și Arnaud Binard.

Sezonul al doilea al producției va avea 10 episoade.

„Emily in Paris” este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media.

În ceea ce privește evenimentul virtual Tudum, acesta începe sâmbătă la 16.00 GMT (19.00, ora României) și va fi transmis pe toate canalele de Youtube ale companiei Netflix din întreaga lume, pe lângă Twitter, Twitch și Facebook.

CITEȘTE ȘI: Top 10 cele mai vizionate seriale de pe Netflix (Video)

Filiera franceză – “Lupin” și noul val al producțiilor în streaming din Hexagon

Foto: Netflix