Sezonul al doilea al serialului “Emily in Paris” intră în producție

De: Loredana Toma / 04.05.2021, 17:56
Sezonul al doilea al serialului “Emily in Paris” intră în producție

Producția pentru sezonul al doilea al serialului “Emily in Paris” – unul dintre hiturile Netflix de anul trecut, alături de “Bridgerton” și “The Witcher” – a început.

Filmările vor avea loc în St. Tropez și la Paris, unde Emily, interpretată de Lily Collins, se va întoarce datorită obținerii neașteptate a  slujbei mult visate.

Povestea va continua întrucât Netflix a transmis că show-ul a obținut o audiență care l-a clasat în primele cinci poziții. Mai exact, seria a fost urmărită în aproximativ 58 de milioane de gospodării, fiind depășită totuși de show-urile “Bridgerton”, cu 82 de milioane, “The Witcher”, cu 76 de milioane, și de “Lupin”, cu 70 de milioane.

Alături de Lily Collins, din distribuție mai fac parte actorii Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Kate Walsh, William Abadie și Arnaud Viard. Show-ul, cu episoade de 30 de minute fiecare, este realizat după un scenariu de Darren Star, care, de altfel este și producător executiv, împreună cu Tony Hernandez,  Lilly Burns și Andrew Fleming.

“Emily m-a învățat multe lucruri pe care vreau să le împart cu voi”

Povestea o aduce în atenție pe Emily, o tânără ambițioasă, puțin trecută de vârsta de 20 de ani, care lucrează în domeniul marketing-ului, în Chicago, și care, pe neașteptate obține un job la care visa de mult și pentru care se mută în Paris. Compania pentru care ea lucra în Chicago a achiziționat un brand de lux din capitala franceză, iar sarcina ei să îl reinventeze în mediul online. Noua viață a lui Emily este plină de aventuri și provocări, în încercările ei de a-și croi un drum la Paris și de a îmbina munca și stilul de viață parizian.

“Emily m-a învățat o mulțime de lucruri despre mine însămi și despre lumea care mă înconjoară. Mă bucur foarte mult că mă întorc la Paris, pentru sezonul 2, și că am posibilitatea să exprim ceea ce am învățat și să cresc odată cu personajul Emily”, a spus Lily Collins, potrivit Deadline.

CITEȘTE ȘI: Emily la Paris va avea şi al doilea sezon

Ducesa Kate, cea mai influentă personalitate în modă a anului

“Emily in Paris”: serialul Netflix care a aprins reţelele sociale

 

Foto: Profimedia Images