Top 10 cele mai vizionate seriale de pe Netflix (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 15.08.2021, 10:32
Top 10 cele mai vizionate seriale de pe Netflix (Video)

În ultimii ani rețelele de streaming au câștigat din ce în ce mai mulți fani, ceea ce se vede și în Top 10 cele mai vizionate seriale de pe Netflix. Și cum să nu fie așa dacă nu ești nevoit să aștepți cu sufletul la gură următorul episod din serialul tău preferat, ba mai mult, îl poți revedea de câte ori ai chef? Asta ca să nu mai spunem că termenul binging a apărut tot datorită existenței rețelelor de streaming. Iată mai jos un top 10 cele mai vizionate seriale de pe Netflix, realizat pe baza cifrelor realizate în prima lună de la lansare. 

1. Bridgerton S1: 82 milioane de vizualizări

Opt membri apropiați ai familiei Bridgerton caută dragostea și fericirea în înalta societate londoneză. Serialul inspirat de romanele de mare succes ale Juliei Quinn a devenit un hit imediat după lansare și se află pe primul loc în topul nostru, cu 82 milioane de vizualizări.

2. The Witcher S1: 76 milioane de vizualizări


Geralt din Rivia, un vânător de monștri mutant, își urmează destinul într-o lume haotică în care, adesea, oamenii se dovedesc a fi mai răi decât bestiile.

3. Stranger Things Season 3: 64 milioane de vizualizări

Serialul care a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori se află pe locul 3 în Top 10 cele mai vizionate seriale de pe Netflix și pe bună dreptate. Dacă nu l-ai văzut, este momentul să îl pui pe listă.

4. Tiger King: 64 milioane de vizualizări 

Joseph Maldonado-Passage, cunoscut și drept Joe Exotic, este un fost proprietar de grădină zoologică și subiectul documentarului Netflix „Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness”, care la ora actuală face furori în toată lumea. Acesta și-a încercat norocul și în politică, iar acum își ispășește pedeapsa de 22 de ani în închisoare, după ce a complotat ca rivala lui în afaceri să fie ucisă.

5. The Queen’s Gambit: 62 milioane de vizualizări

„The Queen’s Gambit” este numele serialului care în exact o lună de la lansare a fost urmărit de către 62 de milioane de persoane din întreaga lume. Pe lângă succesul comercial, serialul a dus la o creștere fulminantă a interesului pentru „sportul minții” – jocul de șah. Căutările pe Google pentru șah s-au dublat, cererile de seturi de șah au crescut cu 250% pe eBay, iar numărul de jucători noi de pe Chess.com a crescut de cinci ori.

6. Sweet Tooth: 60 milioane de vizualizări

Gus este un copil hibrid atât din punct de vedere fizic (cu coarne și urechi de cerb), dar și prin comportament, având miros și auz supra-dezvoltate și instincte de animal. Gus este doar unul dintre multitudinea de copii hibrid care s-au născut odată cu apariția unui virus care a cucerit lumea și care acum sunt nevoiți să se ascundă de oamenii care vor să-i ucidă sau să experimenteze pe ei.

7. Emily in Paris: 58 milioane de vizualizări

O tânără din Chicago este angajată de o firmă de marketing din Paris pentru a le oferi francezilor o perspectivă americană asupra lucrurilor. Dacă nu ai văzut încă serialul îți spunem doar atât: Lily Collins este adorabilă în rolul amerciancei care încearcă să jongleze cu jobul, relațiile și viața în orașul la care a visat toată viața.

8. Fate: The Winx Saga: 57 milioane vizualizări

Decise să-și controleze puterile magice, un grup de adolescente au parte de rivalități, iubiri și studii supranaturale la Alfea. Dar curiozitate le face să încalce limite și secrete bine ascunse vor ieși la iveală.

9. Shadow & Bone: 55 milioane vizualizări

Forțe sinistre complotează împotriva Alinei Starkov, o orfană creatoare de hărți, care dezlănțuie o putere uimitoare ce poate schimba soarta lumii distruse.

10. You S2: 54 milioanevizualizări

Un tânăr șarmant, dar perfid și profund obsesiv, recurge la acțiuni extreme pentru a se insinua în viețile femeilor pentru care face pasiuni bolnave.

Foto: NETFLIX

CITEȘTE ȘI: Ultimul sezon al serialului „Lucifer” are premiera pe 10 septembrie, pe Netflix

TOP 10 cele mai urmărite filme de pe Netflix din istoria platformei (Video)